سلام عزیزان دوستم با مردی ازدواج کرده که یک دختر داشت و زنشو طلاق داده بود اوایل زندگیشون مرد به زن اولش اصلا جواب نمیداده و یه دختر داشته به خاطر دخترش به گوشی شوهرش زنگ می ده الان هفت سال میگذره سر هر مسایلی زنه یا پیام میده یا زنگ میزنه و دوستم که زن دوم هست شوهرش باهاش سرد شده هر وقت هم اعتراض می کنه شوهرش میگه به خاطر دخترم جواب میدم ولی منطقی نیست دوستم میگه احساس می کنم زنه یه کاری کرده شوهرش باهاش سرد شده از شماها کسی دعایی چیزی میدونه که شر اون زن را از زندگی اینها دور کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعا برای کم شدن شر اون خانم از زندگی این خانواده؟؟؟؟ دوستتون علت سردی همسرشونو پرسیدن ؟ مشاور ر ...
اوایل زندگیشون میگه هر وقت شماره زنه می افتاد مرد خیلی بهم میریخت و اصلا جواب نمیداد ولی الان عادی شده براش و این دوستم هم یه بچه داره نمی تونه جدا بشه