2777
2789
عنوان

اونایی ک روتختی خوب دارن بیان

4191 بازدید | 23 پست

سلام 

من روتختی جهازم خراب شده میخوام پارچه بخرم روبالشی و یه پارچه هم روی تخت بکشم. چه جنسی خوبه و اینکه 4طرفشو کش بندازم خوبه ؟ چون میخوام تکون نخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملافه تشک و متکا میخوای بدوزی؟؟؟من میدوزم واس خودم ملافه دور تمام کش قشنگ قالب تشک میشه دستور توختش تو نت هست.متکا هم ی مدل بلدم ک کلاااا نمیخواد لبشو بدوزی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
فرق دارن مگه ?

چیزی ک من از متن تون متوجه شدم 

اینه ک شما میخواید ملحفه هاتونو عوض کنید 

رو بالشتی و رو تشکی...

ولی رو تختی ؛ روی تخت انداخته میشه و یه کاوره ک داخلش پتو قرار گرفته .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چه جوری میشه بند بندازین؟ عکس نداری ؟

بندش زیر خوشخوابمه الان

ببین تو  ی طول روتختی دوتا بند اینور دوتا اونور میدوزیم بلند.ک روتختی رو ک کشیدیم روش زیر خوشخواب گره بخوره سفت وایسع

یه بند هم توی عرضش میدوزیم دو طرف که از اونورم ببندیم جابجا نسه

...

اره عزیزم کلا چقدر میشه قیمتش حدودا؟

بستگی داره ب ملافه ایی ک بخری....ملافه از متری ده تومن هسسست تا ۳۰ ۴۰ تومن ک ترک هستن.....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بندش زیر خوشخوابمه الان ببین تو  ی طول روتختی دوتا بند اینور دوتا اونور میدوزیم بلند.ک روتختی ...

خوب اینجوری سخت نیست هر هفته که میخواین ملحفه ها رو بشورین باید خوشخواب رو هی بلند کنید سنگینه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید