2777
2789

تو شهر شما یا اطرافتون چه برندهایی تعطیل شدن؟

نمایندگی اکو تو سانا و نمایندگی اکو تو یه شهرستان دیگه بستن دیگه

کم کم برندها دارن جمع میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون روز تو نت دیدم تو پاساژ سانا نوشته بود اولین نیستی و اخرین نخواهی بود..حالا نیاین بگین خب بسته که بسته میدونید چقدر ادم بیکار شدن؟ کلا فلسفه و نهایتش رو میبینم دلم میسوزه نه حالا صرفا یه  کفش

از بس گرونن قربونت. 

عزیزم ربطی به گرونی نداره همین نمایندگی 20 ساله داره تو ایران کار میکنه کلا دیگه جنس نمیاد برندها و نمایندگی ها با این وضع دارن جمع میکنن دیگه

عزیزم ربطی به گرونی نداره همین نمایندگی 20 ساله داره تو ایران کار میکنه کلا دیگه جنس نمیاد برندها و ...

:( درسته. خیلی بده. ولی قیمتها هم باید یک جوری باشه که اکثریت بتونن بخرن به نظرم. یا سقف حقوقها بره بالا. آخه واقعاً منطقی نیست

مساله الان گرونیشون نیست چون هنوزم عده زیادی دارن که این برندها رو بخرن مساله اینکه که دیگه جنس نمیاد همه دارن بارهای قبل رو میفروشن و ورشکست دارن میشن  باید کارو تعطیل کنن

عزیزم ربطی به گرونی نداره همین نمایندگی 20 ساله داره تو ایران کار میکنه کلا دیگه جنس نمیاد برندها و ...

قراره کلا برند اکو جمع شه؟ یا فقط بعضی شعبه ها؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
:( درسته. خیلی بده. ولی قیمتها هم باید یک جوری باشه که اکثریت بتونن بخرن به نظرم. یا سقف حقوقها بره ...

عزیزم کار از کار گذشته کل کشور دچار رکود و ورشکستی سنگین شده دیگه بحث از ارزونی گرونی گذشته تولید داخل هم کلا خوابیده

قراره کلا برند اکو جمع شه؟ یا فقط بعضی شعبه ها؟ 

میگن جمع میشه خیلی دووم نمیاره شعبه بابلسر هم چند جفت کفش بیشتر نداشت و میگفت دیگه اخرش هست . من نگاه کردم سات اکو رو نیوکالکشن نیاورده بود