2777
2789
عنوان

همین اول مدرسه ابرومو برد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5263 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمشون اومد توضیح بده براشون کلاسا و محیط رو  پسر من پشت در بسته کلاس که رسیدن گفت ما نباید ب ...

خوب بچه راس میگه. منظورش از یه کاری میکنه که یه کاری میکنه ما نیس آخه.

مگه چیه بچت خیلی هم خوب گفته شما فکرت منحرف بوده منظور که همیشه از رابطه داشتن نیس 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
معلمشون اومد توضیح بده براشون کلاسا و محیط رو  پسر من پشت در بسته کلاس که رسیدن گفت ما نباید ب ...

بنده خدا منظورش این بوده دارن خاله بازی می کنن 😌😌😌😁😀😀😀

ایم ده هشتادیا بد درفته  . نودیا از اونا بد ترن ها  😖😖😖😖

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
باز خانم گفت نه دعوا نمیکنن مامان و بابا باهم حرف میزنن گفت نه همیشه دعوا میکنن  سالن هم بیست ...

آخ آخ،کیک پختی با سلیقه بازی دراوردی چشمت زدن😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس