2777
2789
عنوان

سوسککککک

113 بازدید | 22 پست

اقا من یکم پیش تو چندتا ازتاپیکا خوندم ک سوک و ترسو اینا حالا پاشدم برم دسشویی ی سوسک رنگ پریده قرمز دیدم تا اومدم ب خودم بیام فرار کرد رفت پشت توالت فرنگی ،بعدش گفتم نکنه دخترم بیدار شه بگه دسشویی اینم.ک گم شده رفتم ته دسشویی ابو با فشار باز کردم دیدم.باز در رفت سمت روشویی یهو ترس ورم داشت گیر افتادم اون تو ب زور اومدم بیرون .اه من چقد زود از چیزی ک میترسمو جذب میکنم ب خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو سینک دیدم انقد تار و مار زدم دارم خفه میشم😢😢 سوووسک ریز بود واییی😭

اینا قابل تحملن ریزا،سوسک کابینتین ولی اگه یکی دیدی یعنی هزارتا ازش وجود دان اونجا تو خونت من خونه قبلیم پر بود متاسفانه

اینا قابل تحملن ریزا،سوسک کابینتین ولی اگه یکی دیدی یعنی هزارتا ازش وجود دان اونجا تو خونت من خونه ق ...

وایی نگو

دوماهه از خونه قبلیم فرار کردم 

از طبقه پایین اومده این خونه پشه هم نداش

حالا چ خاکی بریزم سرم😭😭😭

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
وایی نگو دوماهه از خونه قبلیم فرار کردم  از طبقه پایین اومده این خونه پشه هم نداش حالا چ خاک ...

خونه قبلیت سوسک کابینتی داشت؟من وقت اثاث کشی کل وسایلمو موتورشونو بازکردم داخلشون پر بود از این سوسکا تو یخچال و گاز و همه چی چقد حشره کش زدم بهشون،با خیال راحت اومدم ولی زهی خیال باطل بعد چند روز ی چندتا ازشونو دیدم اینجا رفتیم سم کامن گرفتیم یکم زدیم ب کمدا دیدیم بو بد داره گزاشتم شب بعد اول زدیم ب کل اشپزخونه و زود رفتیم بیرون و خداروشکر ک ریشه کن شدن

خونه قبلیت سوسک کابینتی داشت؟من وقت اثاث کشی کل وسایلمو موتورشونو بازکردم داخلشون پر بود از این سوسک ...

اره داشت

وای خدایا چ وحشتناک 

سم کامن بگیرم پس خوبه

انشاالله گم شن برن😔

اره داشت وای خدایا چ وحشتناک  سم کامن بگیرم پس خوبه انشاالله گم شن برن😔

اره اگه باردار نیستی و بچه کوچیک.نداری بگیر هرچند ک دختر خودم دوساله بود ولی ما ب قسمت پشت کابینتا و یخچال و لوازم برقی بزرگ.زدیم .با وسایلت اومدن خونه جدیدت زودتر اقدام کن چون سریع تولید مثل میکنن

اینا قابل تحملن ریزا،سوسک کابینتین ولی اگه یکی دیدی یعنی هزارتا ازش وجود دان اونجا تو خونت من خونه ق ...

ازکجامیشه فهمیدزیادن

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
اره اگه باردار نیستی و بچه کوچیک.نداری بگیر هرچند ک دختر خودم دوساله بود ولی ما ب قسمت پشت کابینتا و ...

اخه طبقه پایینمون سوسک داشت فک کردم از اونجا اومده

اره حتما فردا اقدام میکنم

ممنون عزیزم

هرجا ک باشن یکی ک ببینی یعنی هزارتا ازشون هست 

من تاحالاپنج شیش تاکشتم ولی تک وتوک میبینم النانم خیلی وقته ندیدم ینی درحال زادوولدند

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
من تاحالاپنج شیش تاکشتم ولی تک وتوک میبینم النانم خیلی وقته ندیدم ینی درحال زادوولدند

مطمینی سوسک کابینتین؟اگه تک و توک دید بدون خیلی زیادن مثلا من شعله گازو روز اول روشن کردم دوتا پریدن بیرون روز بعد دیدم یکی رو مبلاس بعدش دیدم یکی رو دیوار خلاصه کم کم زیاد شدن در حدی ک شبا میرفتم تو اشپزخونه ده تا پونزده تا میدیدم حشره کش ک میزدم بیشتر میزدن بیرون