2777
2789
عنوان

نوزاد (مامانا کمک😊)

224 بازدید | 41 پست

سلام مامانا

پسرم ۲ماهش تموم شد الان ورژن جدید گریه کردن رو آپدیت کرده😁😁

هر روز و هر هفته هر ماهش با قبلش فرق داره و من نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم.

میخوام ایده هاتون و تجربه هاتون رو از بچه داری بگین 

ممنون میشم

خدایا شکرت ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری خوابشو تنظیم کنم؟؟؟ اصلا لازمه اینکارو انجام بدم؟یا بزرگ شه درست میشه؟

صددرصد لازمه برای شبا ، یه ساعته مقرر برای خابش قرار بده هرشب همون ساعت ببرش اتاق خاب شیرش بده چراغو خاموش کن و دیگه باش حرف نزن و بازی نکن تا بخابه

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
تنها توصیه ام بهت اینه که توی بغل راهش نبر وقتی بغلش میکنی بشین  اگه عادت به راه بردن بکنه کمر ...

اوایل اینکارو میکردم و میخوابید

الان دیگ اینجوری نمیخوابه

و حتی گریشم قطع نمیشه با اینکار

میشه از تجربیاتتون برام بگین لطفا

خدایا شکرت ...  

الان کم کم باید فرق روز و شب رو فهمیده باشه و شب بخوابه پسر من که اینجوری بود، قبل خواب حمامش کن حتما کاملا سیر بشه باده گلوشو بگیر نفخ نکنه، همه اینکارهارو انجام بده تا یواش یواش به خواب شب عادت کنه، منو شوهرم که پوستمون کنده شد تا عادت کرد

ایده خاصی نیست بعد ازاین صدای واقعیشو رو میکنه چنان گریه ها و جیغهایی بکشه که تا ده تا خونه اونورتر ...

خسته نباشی واقعا

دلداریم دادی😂😂😂

همسایه رو چیکارش کنم؟

یعنی همینجوری بی هدف گریه میکنه؟

خدایا شکرت ...