2777
2789
عنوان

تیر کشیدن زیر دل در اوایل بارداری

13836 بازدید | 22 پست

آیا طبیعیه؟ سر شب چند باری زیر دلم خفیف تیر کشید و سریع قطع شد...حالا سواله برام که طبیعیه؟

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

بله طبیعی دردی که با استراحت خوب بشه طبیعی هست

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت مطلب سرچ کردم اطلاعات درستی نداد بیشترم همه ش استرس زا بود...فقط جایی گفته بود رحم میخواد بزرگتر بشه اینطوره....ولی بازم نمیدونم علت دقیقشو بخاطر همین نگران شدم

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
والا وقتی  باردار بودم اگه تست نداده بودم تا وقتی شکمم بیومد بالا نمی فهمیدم باردارم از بس هیچ ...

منم علایم چندانی ندارم هفته پنج هستم اول هفته بتا دادم 34 مشکوک بود فردا دوبارا قراره آز بتا بدم امشب اولین بار بود یکم تیر میکشید

ترشح زرد روشن هم تو اوایل بارداری طبیعیه؟عفونت ندارم.

منم دارم ولی نمیدونم طبیعیه یا نه؟ شما هفته چندم هستی؟

منم علایم چندانی ندارم هفته پنج هستم اول هفته بتا دادم 34 مشکوک بود فردا دوبارا قراره آز بتا بدم امش ...

تازه نسبت به ماه های قبل خیلی حالم بهتر بود چون علائم پری شدن هم نداشتم من بعد از 8روز از موعدم که گذشت آزمایش دادم بتام خوب بود

تازه نسبت به ماه های قبل خیلی حالم بهتر بود چون علائم پری شدن هم نداشتم من بعد از 8روز از موعدم که گ ...

بتات چند بود؟ به من گفتن صبر کن یک هفته بعد تکرار کن