2777
2789

هیچ مادرشوهری تو سایت نیس واقعا؟

اگر هست خواهش میکنم بیاد و به سوالات ما عروسا جواب بده.

اینجا دیگه کسی کسیو نمیشناسه که قرار باشه طبق معمول بشنویم عروس مثل دختر خودمونه،من عروسمو خیلی دوس دارم،من از خوشبختی پسرم خوشحالم،من تو زندگی عروسم دخالت نمیکنم،من به عروسم ظلم نمیکنم،عروسم خیلی حساسه من همش ملاحظشو میکنم!

این تعارفای دروغین و تظاهری مال وقتیه ک همو میشناسیم.

اما اگر مادرشوهری هس تو سایت بدونه ک ما نمیدونیم مادرشوهر کدوم یکی از ماهاس!پس بیاد و‌راستِ حسینی بگه عروس چه حکمی برای مادرشوهر داره؟!عروس دزده پسرشونه؟یا صاحب اموال و زحمتکشیاش؟!چرا اینقد بدن با عروسا هیچوقت نمیتونن درست درکش کنن چرا مقایسه میکنین با خودتون عروستونو؟!شما حداقل ۲۰سال از اون بیشتر زندگی کردین و تجربه دارین!

بس کنین،مرسی اه

😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من خیلی مادرشوهرخوبیه وقتی بازنداداشم میرن بیرون کسی باورنمیکنه مادرشوهرشه زنداداشم میگه من مامانوازمامان خودم ک بزرگم کرده بیشتردوس دارم خدایی مامانم براعروسش عالیه اصلاماچیزی ب اسم خواهرشوهرومادرشوهربینمون نیس زنداداشم تک عروسمونه وخیلی دوسش داریم میگه شایداگه شمابدبودیدمنم بدمیشدم اماشماهاعالی ایدسنمون یکی دوسال اختلاف داره کلادوستیم باهم مامانم بهش میگه مَری هِلی هیچوقت بش نمیگه مریم انقددوسش داره

مامان من خیلی مادرشوهرخوبیه وقتی بازنداداشم میرن بیرون کسی باورنمیکنه مادرشوهرشه زنداداشم میگه من ما ...

چقد مهربونن مادرتون خدا حفظشون کنه.دلم خواست مثل ایشون باشم چه دل بزرگی واقعا.

مامان من خیلی مادرشوهرخوبیه وقتی بازنداداشم میرن بیرون کسی باورنمیکنه مادرشوهرشه زنداداشم میگه من ما ...

خوشبحالشون مادر منم خیلی خوبه ولی یه عروس داره شیطان صفت همچین عروسی حتی قسمت دشمن هم نشه