2777
2789

سلام دوستان

بدلیل شرایط بد اقتصادی و تلاش من و همسرم برای رسیدن به رفاه نسبی دخترمون در آینده، هر دو مشغول کار هستیم. 

من خودم صبح ها ۸ تا ۱۲:۳۰ و بعد از ظهرها ۴ روز ۴ تا ۸:۳۰ کلاس دارم.دخترم کلاس دومه و مدرسه دولتی خیییلی خوب میره با سیستم گردشی یک هفته صبحی یک هفته بعد از ظهری. 

همسرم اون هفته هایی که دخترم بعدازظهریه صبح ها کنارشه و سر کار نمیره و فقط بعدازظهر سرکاره.

حالا دغدغه من اینه که 

دخترم ۳ روز در هفته مجبوره بعد از مدرسه بیاد آموزشگاه پیش من.چون من توی شهرمون غریبم و کسی رو ندارم که پیشش بمونه.

متاسفانه عذاب وجدان داره دیوونم میکنه. نگران خستگیش و نگران وضع درسیش هستم.

از یک طرف بدلیل سطح توقع بالای خودش نیاز به حقوقم برای تامین خواسته های این ورووجک داریم. از یک طرف میگم نکنه افت تحصیلی پیدا کنه

یه عده بهم میگن بچه ها پر انرژی تر از این حرفا هستن و کیف میکنن.

عده ای هم میگن کلاسات رو کم کن و به بچه برس که متاسفانه در حداقل سه ماه آینده این مسئله امکانش نیست.

حالا بیایید صادقانه نظر بدید که آیا من مادر خوبی هستم ؟ یا ررم به ادامه ی عذاب وجدانم برسم؟!!😔😔😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلما تلاشتون برای اینده دخترتونه دیگه

هرچند من این سبک زندگی رو دوست ندارم

ولی شما اصلا مامان بدی نیستین به نظرم

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
اصلا نگران نباش بچه ها به شدت انعطاف پذیرن و درک و شعور بالایی دارن ..اتفاقا بچه هایی که پدر و مادر ...

قربونت برم

دلگرمم کردی

آره عزیزم همینکه اینجوری مثل مرد داری برای تامینش کار میکنی و تازه عذاب وجدانم داری خوبی تو مادر خوب ...

مرسی که اینقدر باشعورید و امید میدید بهم

واقعا دلم غنج میره واسه اون روزایی که بزرگتر بشه با هم بریم بگردیم

مسلما تلاشتون برای اینده دخترتونه دیگه هرچند من این سبک زندگی رو دوست ندارم ولی شما اصلا مامان ...

مرسی عزیزم. لطف داری

بله قبلا که فقط دخترم بود مثل شما اکثرا کلاس و اضافه کار داشتم الان که خدا لطف کرد و  یه دوقلوی ...

خدا حفظشون کنه.

کسی هست بچه ها رو پیششون بگذارید؟