قندوعسل۱۲۳ مدیر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 عنوان رنگ مو😍 | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست بعد ماه صفر اگه خدا بخواد ان شاءالله عروسیمه.چه رنگ مویی پیشنهاد میکنین؟اگه مدل دارین بفرستین.این روزا بیشتر تیره اس موهای عروسایی که دیدم.دلم یه رنگ خوشگل میخواد😍😍.از شماها چه رنگی بود؟ خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹 1397/06/30 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 بیخیال بابا مادرشوهر اسمش روشه دیگ اگه پسرشون به حرفشون گوش کرد چی.اگه با دخالت بیجا به کاممون تلخ کردن چی😢.هیچوقت نمیبخشمشون خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 18858 لولایت چجوریه.من زیاد سردر نمیارم Lowlight hair سرچ کن مویی هست که توش سایه رنگ داره High light hair موییی که توش رنگ خیلی روشن داره
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 Lowlight hair سرچ کن مویی هست که توش سایه رنگ داره High light hair موی ... اهان.ممنون گلم خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
tavoooos عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 278 اگه پسرشون به حرفشون گوش کرد چی.اگه با دخالت بیجا به کاممون تلخ کردن چی😢.هیچوقت نمیبخشمشون عزیزم تو تا میتونی به شوهرت مهربونی کن بقیه رو نادیده بگیر با سیاست پیش برو نذار حرفشون گوش کنه نذار بحثی بین خودتو شوهرت پیش بیاد
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 عزیزم تو تا میتونی به شوهرت مهربونی کن بقیه رو نادیده بگیر با سیاست پیش برو نذار حرفشون گوش کنه نذار ... میگن ما عروسی نمیاییم.میدونم اگه نیان تا آخر شب اشک تو چشما شوهرمه و از عروسیش چیزی نمیفهمه خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
arooshajoon عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 1841 میگن ما عروسی نمیاییم.میدونم اگه نیان تا آخر شب اشک تو چشما شوهرمه و از عروسیش چیزی نمیفهمه چرا آخه؟چقدر آدمای بیماری هستن؟
tavoooos عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 278 میگن ما عروسی نمیاییم.میدونم اگه نیان تا آخر شب اشک تو چشما شوهرمه و از عروسیش چیزی نمیفهمه عههههه خب شوهرت باشون حرف بزنه دیگ خانواده شوهر چ ادمای عجیب غریبی هستنااا
mpr عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 3298 عزیزم تو تا میتونی به شوهرت مهربونی کن بقیه رو نادیده بگیر با سیاست پیش برو نذار حرفشون گوش کنه نذار ... نمیشه عزیزم من خودم موقع عروسیم پدرمو در آوردن با دخالتاشون هیچکارم نتونستم بکنم عروسیم بکامم زهر شد واسه همین استارتر درک میکنم
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 این هم خیل شیکه موهات بلنده؟ اره موهام بلنده.خیلی خوشگله😍 خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
قندوعسل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1021 چرا آخه؟ چقدر آدمای بیماری هستن؟ خدا لعنتشون کنه.زندگیو به کامم تلخ کردن😭.هیچ لذتی نبردم از زندگیم بخاطرشون خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹