2777
2789
عنوان

رنگ مو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه عزیزم من خودم موقع عروسیم پدرمو در آوردن با دخالتاشون هیچکارم نتونستم بکنم عروسیم بکامم زهر شد ...

واقعا چجور از خدا نمیترسن.چجور انقد پستن.هیچ وقت نمیبخشمشون هیچوووقت

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
موهام خیلی نازه .خیلی دوسشون دارم.حیف ک زود به زود موخوره میگیره

سراش را زود به زود کوتاه کن

شامپو هم هر مارکی می زنی بیشتر به خود سر بزن نه موهات

خیس هم بود اصلا شونه نزن- مخصوصا بعد از حموم- اگر کسی داری بده با حوصله برات بزنه

من بیشتر شوشو شونه میکنه

واقعا چجور از خدا نمیترسن.چجور انقد پستن.هیچ وقت نمیبخشمشون هیچوووقت

منم همینطور ازیه ماه قبل عروسیه تا یه ماه بعد عروسیمو واسم دعا کردم فقط همینو بگم که سر عروسی گرفتن چنان منو شوهرمو بهم انداختن میگفت جدا بشیم

منم همینطور ازیه ماه قبل عروسیه تا یه ماه بعد عروسیمو واسم دعا کردم فقط همینو بگم که سر عروسی گرفتن ...

خدامرگشون بده.تو چندوقته ازدواج کردی گلم؟چه مدت عقد بودین؟

چه عقد طولانی.چندسالته..من یکسال و سه ماهه عقدم

الان بیست چهار گلم بیست سالم بود عقد کردم شما چند سالته؟؟؟

قرار بود دوسال عقد باشیم ولی حدودا شد دو سال و نیم

کلا به نظرم عقد بیشتر از یه سالش حوصله سر بره

الان بیست چهار گلم بیست سالم بود عقد کردم شما چند سالته؟؟؟ قرار بود دوسال عقد باشیم ولی حدودا شد دو ...

اره عقد دوره اختلافاته.من ۲۰ نامزد کردم.آخر ۲۱ عقد کردم.الان ۲۳ ام..بنظرم عقد بدرد نمیخوره