هنوز هیچی اعلام نکردن من هرروز دارم چک میکنم چجوری اخه مگه میشه
قرعه کشی قبلی که برنده ها اعلام شد
پیامه یه خورده مشکوکه حواست باشه کلاهبرداری نباشه
برا من پیام اومد شما در قرعه کشی مرحله ۸ فروش فوق العاده ایران خودرو برنده یک دستگاه پژو پارس شدین و ....
پیام این شکلی باید برات بیاد
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
مبارک تون باشه من میخوام برم طلابخرم منتظر بودم ببینم چی میشهالبته همسرمم طرح عادی نپشتن بایدمنتظر ب ...
مبارک برنده هاباشه من شرکت نکردم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
الان قیمت خودرو کارخانه با بیرون چه فرقی داره میگن برنده شدید اختلاف مثل دوسال پیش نصف نصف بود چرا جای خوشحالی بود لعنت به ایران خودرو ما امتیاز طرح مادران رو خریدیم تا تکمیل وجه کنیم یکدفعه ۲۰۰ رفت رو ماشین با دعوت نامه اولی که اومد ۱۵۰رفته رو ماشین گرانتر شده بود نتونستیم تکمیل وجه کنیم بعد دوماه دوباره پنجاه میلیون رفت روش پنجاه میلیون امتیاز رو خریدیم
سلام عزیزم خوبی میشه بگید کی ها ثبتنام ایران خودرو هست ما آبان پارسال یه ماشین از ایران خودرو طرح عادی گرفتیم الان طرح مادران میتونم ثبتنام کنم دوباره؟