بچه ها عاشورا رفتیم قم با اینکه خیلی شلوغ بود ولی ی حس خوبی داشت ی تکیه داشت ب اسم چهل اختران ک خیلی طویل بود و خاص عزاداری میکردن،اونجا دوستاي نی نی سایتی رو هم دعا کردم
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو تاریخ اومده که ۴۰ تا خانم ۴۰ تا آقا و ۱۵ کودک از فرزندان و بستگان امامزاده موسی مبرقع اونجا دفن هستن تو صحنش امامزاده موسی مبرقع و امامزاده زید هم دفن هستن
اگه متنفری چرا اینجایی درست نیست اینطوری در مورد شهری که خانم فاطمه معصومه هست اینطوری صحبت ک ...
قربون حضرت معصومه برم تنهادلخوشیم حرمه والا تاالان حتما دق کرده بودم شرایط مهاجرتشو نداریم ولی به محض اینکه ماموریت شوهرم جورشه میرم و هرگز دیگه برنمیگردم
هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
من 7ساله قم زندگی میکنم از همه چیزش راضی ام خداروشکر. بنظرم امن ترین شهر ایرانه
عزیزم خوشحالم که راضی هستی و انشالله همیشه همینطور باشه اما واقعا اینایی ک من گفتم انکارناپذیره و نمیشه گفت ما از اماکن تفریحی زیادی که داره و یا از اب و هوای دلپذیری ک داره داریم لذت میبریم