2777
2789
عنوان

عاشورا رفتم قم

| مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 39 پست
منم قم میشینم متنفرم ازش شهر ارواحه

اگه متنفری چرا اینجایی 

درست نیست اینطوری در مورد شهری که خانم فاطمه معصومه هست اینطوری صحبت کنی 

ما هم خودمون همچین دل خوشی نداریم 

ولی طرز حرف زدنتون اشتباه

من مامان شدم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل اختران چهل امامزاده داره

تو تاریخ اومده که ۴۰ تا خانم ۴۰ تا آقا و ۱۵ کودک از فرزندان و بستگان امامزاده موسی مبرقع اونجا دفن هستن تو صحنش امامزاده موسی مبرقع و امامزاده زید هم دفن هستن

اگه متنفری چرا اینجایی  درست نیست اینطوری در مورد شهری که خانم فاطمه معصومه هست اینطوری صحبت ک ...

قربون حضرت معصومه برم تنهادلخوشیم حرمه والا تاالان حتما دق کرده بودم شرایط مهاجرتشو نداریم ولی به محض اینکه ماموریت شوهرم جورشه میرم و هرگز دیگه برنمیگردم 

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
موسی مبرقع فرزند امام جواد هستن  انشالله حاجت روا بشی استاتر

مرسی عزیزم همگی ان شاءالله

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

قربون حضرت معصومه برم تنهادلخوشیم حرمه والا تاالان حتما دق کرده بودم شرایط مهاجرتشو نداریم ولی به مح ...

انشالله جایی که میری به اینجا بی ارزه 

و دلت خوش باشه 😍😍

من خودم اصالتا مازندارنی هستم .ولی حتی یه روز فقط یه روز حاظر نیستم از قم برم 

اصلا انگار قلبم گره خورده به قم

من مامان شدم🥲
قبول باشه عزیزم من پنج ساله قم زندگی میکردم همیشه بخاطر اب و هواش و فرهنگ مردمش و نداشتن مکان تفریحی ...

من 7ساله قم زندگی میکنم از همه چیزش راضی ام خداروشکر. بنظرم امن ترین شهر ایرانه

و خدایی که بشدت کافیست

یعنی اگر منم چیزی برای اونجا نذر کنم حاجتم رو میگیرم؟  چقدر از خود شهر قم فاصله داره؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
من 7ساله قم زندگی میکنم از همه چیزش راضی ام خداروشکر. بنظرم امن ترین شهر ایرانه

عزیزم خوشحالم که راضی هستی و انشالله همیشه همینطور باشه اما واقعا اینایی ک من گفتم انکارناپذیره و نمیشه گفت ما از اماکن تفریحی زیادی که داره و یا از اب و هوای دلپذیری ک داره داریم لذت میبریم 

یعنی اگر منم چیزی برای اونجا نذر کنم حاجتم رو میگیرم؟  چقدر از خود شهر قم فاصله داره؟

نمیدونم من اولین بارم بود میرفتم،فاصله نداره داخل خود شهر قم هست

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰