2777
2789

ديشب مسجد كه رفته بود مراسم سينه زني يكي از آشناها در حد سلام و عليك را ديدم داشت با دوستش حرف ميزد گفتم بعد مراسم بهش سلام كنم چون نزديك هم نشسته بوديم بعد رفتم پسرم بردم دستشويي و آوردم ديدم داره با بهترين دوستم حرف ميزنه بهش سلام كردم جواب نداد دستم جلو صورتش چرخوندم و گفتم خوبى. بازم جواب نداد انگار منو نميبينه خيلي ناراحت شدم خيلي جلو دوستم ضايع شدم يكبار ديگه هم تو مسجد ديدمش بهش سلام كرده بودم جوابمو نداد و من اون موقع فكر كردم چون مسجد شلوغه صدام را نشنيده مطمئنم در آيند هم ميبينمش چطورى واكنش نشون بدم 

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست نداره ارتباط برقرار کنه ،شما هم دیگه نادیده بگیرش ،ناراحتی نداره...ادم مهم زندگیت که نیست..در موردش با دوستاتم حرف نزن که خبرش برسه فکر کنه کسیه ...بیخیال بابا

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

من و ابجیم تو این مورد هماهنگیم

خیلی از همسایه ها مون آشنا و فامیلن، همیشه یکبار سلام میکنم

اگه جواب ندادن، یه تیکه میندازم آروم میگم مثلا از باسـن فیل افتاده بعد هم عمدا با هم دیگه می‌خندیم بلند بلند

اونا هم حتما متوجه میشن بهشون خندیدیم

من و ابجیم تو این مورد هماهنگیم خیلی از همسایه ها مون آشنا و فامیلن، همیشه یکبار سلام میکنم اگه جو ...

خوش به حالت من كه فقط خود خورى ميكنم 

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم