2777
2789
عنوان

بعضی از پستا بدجور دل آدمو هوایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم طوری زندگی کن و بعد پست بذار تا دل متاهل ها هوایی بشه

مثلا از وقتهایی که برای خودت میذاری

زمانیکه راحت و بی دغدغه پیش دوستاتی و نگرانی نداری

کلاس های مختلفی که میری

سینما و پارک و مسافرتهای مجردی با تورهای سالم

اشنا شدن با پسرهای مختلف و 

نگاههایی که رد و بدل میشه....

اگه مجردی قدر مجردیتو بدون که این چیزا که تعریف میکنن فقط صدای دهل که از دور خوش است . . .

هر دوره ای خوبی ها وبدی های خودشو داره سعی کن تو دوره ای که هستی کاملا از فرصتهات استفاده کنی تا بعدا حسرتشو نخوری

من همه اینا رو دارم ..ولی وقتی میبینم مجردا و رفیق بازا از آزادیشون میگن باهم میرن مسافرت خونه مجردی دارن کلاس میرن به خودشون میرسن تعهدی به کسی ندارن هر کاری دلشون بخواد ودعشقشون بکشه میکنن دلم میگیره

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...

من که مثل ...پشیمونم از ازدواجم..با یه مشت دروغ یا حقه بازی میان خاستگاری..میگن چه کارها که نمیکنیم براتون..روزی یه سکه بهت میدم....چنان آرامشی تو زندگیت ایجاد میکنم که تو زندگی مجردی نداشتی😶بعد ازدواج بهشون میگی کو اون ارامش و رفاه میگه دروغ گفتم...اگه اینارو نمیگفتم که باهام ازدواج نمیکردی....والا زندگی مجردی و کلی دوستامو از دست دادم 😒😒الانم رفته خونه باباش میگه همونجا میمونم ...

درست میشه دایی  

استارتر گول نخور،همه الکی میگن،

خودشون ازدواج کردن، حالا میگن بده، خوش ب حال مجردا

راست میگن، برن طلاق بگیرن

شما کیس خوب دیدی، ازدواج کن

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

من همه اینا رو دارم ..ولی وقتی میبینم مجردا و رفیق بازا از آزادیشون میگن باهم میرن مسافرت خونه مجردی ...

والا ما مجردیم، کو عشق و حال!!!!!!

والا ما مجردیم، کو عشق و حال!!!!!!

خو لابد خودت نمیخای ...اطراف من که دخترا جدیدا میرن خونه میگیرن واسه خودشون و فقط عشق و حال

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
ناراحت نشیا  ولی چقدر دنیات کوچیکه که آرزوی شوهرو غذا پختن داری خخخ مگه کوزت بودن آدمو هوایی ...

عزیزم شما که دنیات بزرگه، 

آرزوهای کوچیک بقیه رو مسخره نکن لطفا

خو لابد خودت نمیخای ...اطراف من که دخترا جدیدا میرن خونه میگیرن واسه خودشون و فقط عشق و حال

خونه بگیرم که چی بشه!!!!!

منظورت چ عشق و حالیه؟