2777
2789

سلام خانما ، یکی از فامیلامون، تقریبا 25 سالشه، شوهرش 30، می گه از وقتی زایمان کردم به شوهرم همش شک می کنم، می گه اصلا شوهرش دیگه واقعا عاصی شده، چون شوهرش روی گوشیش قفل می ذاره اینم همش تا شوهرش میاد از سر کار شروع می کنه تهمت و ... که تو فلانی و با یکی هستی و .. 

می گه واقعا دست خودم نیست ، چون نمی ذاره برم سر گوشیش منم عصبی می شم ، البته به قول خودش همیشه نمی ذاشته ، از زمان عروسی، ولی ایشون از وقتی زایمان کرده اینطوری شده ، و همش به خیانت فک می کنه، شوهرش باهاش مهربونه، هر چی بخواد سعی می کنه فراهم کنه ، ولی از بس دختره بهش شک و تهمت و حرفای بد می زنه مرده هم تحمل نداره، خیلی شرایطشون بده، اگه بخواد به شکاش ادامه بده دیگه شوهرش طاقت نمیاره و جدا می شن.من بهش گفتم انقد اذیت نکن شوهرتا، تو که نمی تونی به خاطر اینکه روی گوشیش حساسه هر شب تهمت بزنی بهش .. میگه دست خودم نیست.. 

نظرتون ؟ زندگیشون روی هواست به خاطر اخلاق زنه

Big ups

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرده چرا وقتی هر شب دعواست ی شب گوشیو نمیده دست زنه و تمام کنه این قضیه رو.ب اعصتب خوردیش نمی ارزه

والا

اون خانم بعد زايمان حساس شده فقط و فقط هم شوهرش ميتونه بهش ثابت كنه كه خبري نيست

ما چي بگيم

مرده وقتی میبینه حساس شده رو گوشیش چرا گوشیشو نمیده خب چه پافشاری داری ک قفل بزاره نده زنش یه بار بگه بیا خانوم این گوشی زنه ببینه شرمنده میشه دیگ کاری نمیکنه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

حق داره بابا من که شوهرم اصن مهم نیس گوشیش دست من باشه یانه گاهی وقتا یه چیزایی تو گوشیش میبینم عصبی میشم مثلا چندروز پیش دیدم به یکی ازخانومای همکار سابقش کلی چت الکی کرده اصلا حرف خاصی هم نبودا ولی عصبی شدم گفتم توکه اصلا باهاش دیگه همکارم نیستی چرا حرف میزنی باهاش.هنوزم دلخورم

دیگه اینکه نمیذاره بماند

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
مرده چرا وقتی هر شب دعواست ی شب گوشیو نمیده دست زنه و تمام کنه این قضیه رو.ب اعصتب خوردیش نمی ارزه

نمی دونم والا .. به قول خانمه شوهرش دوس نداره حرفاشو با دوستاشو .. بخونه.. تازه نیست این کارش ولی خانمه می گه از وقتی زایمان کرده روی این کار حساس شده، خیلی شک می کنه، به همه چی .. گفتم شاید عوارض زایمانه

Big ups
نمی دونم والا .. به قول خانمه شوهرش دوس نداره حرفاشو با دوستاشو .. بخونه.. تازه نیست این کارش ولی خا ...

مگه با دوستاش چ حرفی میزنه زنش بیچارش تو این وضعیت جز بزنه ولی آقا حاضر نیس حرف دوستاشو نشون بده کارشوهره واقن بده ربطی به حساس شدن زنه بعد زایمان نداره