2777
2789
عنوان

یکی از روز فامیلامون خیلی به شوهرش شک می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هیجوره نمیده واقعن هر  کی باشه شک میکنه به بزرگای فامیل بگین که درستش اینه که زنو شوهر باهم پنهونی نداشته باش حتی اگه بره مشاورم همینو میگه بهشون مخصوصن زنش تو وضعیتیه که باید خیلی مراعاتشو کرد

با کسای که حرفشون برو داره برین باهاش صحبت کنید بگید ما هممون زنوشوهر  پنهون کاری نداریم رمز گوشیای همم میدونیم توام زن بیچارتو تو این حال دق نده آدم باش یا بگو برن مشاور 

اگر خود دوستتون هم میگن بعد از زایمان اینطور شدن ، احتمال زیاد افسردگی بعد از زایمانه

در هر کسی یه مدل بروز میکنه !!!

حتما دکتر برن .

منم خودم یه حساسیتهایی گرفته بودم بعد از وضع حملم !! سااالها که گذشت و بهش فکر می کردم دیدم عوارض بعد زایمان بوده . خییلیا درگیرش میشن ولی اطلاعاتی ندارن راجع بهش!

البته همسر دوستتون باید با دوستتون همکاری کنن. اعتمادشو جلب کنن . بهش امنیت بدن . نه اینکه تشدید بکنن!!!

من اندیشه هستم ولی نام کاربریمو بد نوشتم !! چرا ویرایش نداره خب؟!😬

مرده اکه خوب باشه و مهربون 

وقتی میبینه خانمش اینقد حساسه  بجای دعوا راه انداختن گوشیشو باز میزاره ،حتما چیزی داره که زنش نباید ببینه دیگه.....

جرا باید گوشیش قفل باشه واسه خانمش اگه چیز بدی توش نبست 

واقعا قفل کردن گوشی زن و شوهرارو هیچ جوره نمیتونم درک کنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️