2777
2789
عنوان

اصلا حواستون به خودتون هست؟🤔

1651 بازدید | 61 پست

سلاممممممممممم

مدتها بود تاپیک نزده بودم😁

بچه ها شاید تاپیکم تکراری باشه 

بیاید بگید وقتایی که حوصله تون سر میره یا غمگینید چکار میکنید که حالتون خوب شه و از روزمرگی دربیاید؟ 🤔😇🤗

کلا تو زندگیتون چه کارایی برای خودتون انجام میدید و چه اپشنایی در اختیار خودتون قرار میدید ؟ ا

اصلا همونقدر که حواستون به بچه و همسر و پدر و مادر و...هست به خودتون هم هست؟ 😎

تو یه تاپیکی یکی از بچه ها گفت میره مغازه یه چیزی برای خودش میخره و از فروشنده میخواد تا کادوش کنه بعد با ذوق میری خونه کادو رو وا میکنی😍😍😍خیلی ازین کار خوشم اومد😍😍

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من خودم از کتاب خریدن خوشم میاد. دو سه هفته پیش که واقعا حالم بد بود و همش گریه میکردم دیگه تحمل فضای خونه برام سخت بود به هر زحمتی شد زدم بیرون یه مسیر طولانی رو پیاده رفتم

اول یه سر رفتم شهر کتاب وسط قفسه ها گشتم و یه کتاب خریدم

بعد رفتم قسمت لوازم تحریر یه دفترچه یادداشت ملوس خریدم

بعد همینجوری قدم زدم رسیدم به لوازم ارایش فروشی یه لاک برداشتم

بعد همینجچری با بغض رفتم تو یه بوتیک یه تاپ خریدم

بعپ از شیرینی فروشی رد شدم بوی شیرینی میومد به فروشنده گفتم چهارتا نون خامه ای برام بزاره تو یه ظرف یه بار مصرف و تا اومدم بیرون از مغازه دولپی هر چهارتا رو کردم تو حلقم با بغض😢😢😢😢

بعد حس کردم یکم حالم بهتر شد برگشتم خونه😃

ممن حواسم خیلی کم به خودم هست بیشتر خودمو وقف بچه ها و شوهرم کردم متاسفانه😐ولی زمانایی که میخوام یه خودم حال بدم میرم یه چیز کوچیک برا خودم میخرم دوچرخه سواری میکنم یه چای برا خودم میریزم.موندم دخترم بزرگتر شه تا بیشتر برای خودم وقت بزارم

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
وای تو اگه از نی نی سایت خروج بزنی چجوری میای تو با این اسم کاربری طولانی😐

اینو که وارد نمیکنم اون یه چیز دیگه ست😁

من هر وقت حوصلم سر میره میرم یه غذای خوشمزه میپزم  وقتی همسرم میاد از دم در میگه وای خدا عجب ب ...

اره اشپزی هم خیلی خوبه . ولی من اینجور مواقع دوس دارم یکی غذای اماده جلوم بزاره😋

اها یه روز دیگه هم خیلی غمگین بودم مادرم بیمارستان بستری بود هفته ی پیش و من خونه بودم از شدت ناراحتی رفتم رستوران سنتی کباب و دوغ و یه لیوان گنده لیموناد سفارس دادم گفتم توش هم پر از یخ باشههههههه 😢😢😢😢وای وقتی خوردمش تا عمق وجودم یخ زد خیلی حال داد😋😢😢😭

ممن حواسم خیلی کم به خودم هست بیشتر خودمو وقف بچه ها و شوهرم کردم متاسفانه😐ولی زمانایی که میخوام یه ...

دخترت که بزرگ شه میتونید دوتایی باهم دوست شید و باهم خوش بگذرونید ، متاسفانه من همین اپشن رو هم نداشتم

من هر ازگاهی برای خودم‌کتاب به عنوان کادو میخرم ومیرم تنهایی کافی شاپ یا خرید هایی که باعث خوشحالیم میشه یا هر ازگاهی میرم تنیس یا گلف یا ورزش هایی که باعث میشه فکر کنم زنده ام 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

لباس خونه میخرم عشق میکنم😂

میرقصم 

عکس میگیرم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
من هر ازگاهی برای خودم‌کتاب به عنوان کادو میخرم ومیرم تنهایی کافی شاپ یا خرید هایی که باعث خوشحالیم ...

ورزش واقعا عالیه، من وقتی میرفتم باشگاه تنها جایی بود که به مدت یکساعت به هیچی فکر نمیکردم. به هیییییچیییییییی ، دیگه تنبلی کردم نرفتم. شاید دوباره عاقل بشم برم😏