2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست
ایشالله هر چی میخوای همون بشه و البته صحیحی و سالم😘

همچنین آقا پسمل تو😘😘😘😘

سیسمونی خریدی؟

بعد زایمان میری خونه مامانت یا خونه خودت؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
همچنین آقا پسمل تو😘😘😘😘 سیسمونی خریدی؟ بعد زایمان میری خونه مامانت یا خونه خودت؟

اره سیسمونیمو خریدم و چیدم اما چقدر گرونیه😧 من تا ده روز اول خونه خودمم که همه بیان دیدن نی نی اما بعد ده روز اب ده روزگی بچه رو بریزن میرم خونه مامانم ی چند روز بعد برمیگردم نمیدونم چرا نمیتونم زیاد بمونم دلم میخواد زود بیام خونه .

دعا کن زایمان زودرس نگیرم خیلی استرس دارم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سیسمونیمو خریدم و چیدم اما چقدر گرونیه😧 من تا ده روز اول خونه خودمم که همه بیان دیدن نی نی اما ...

ای بابا استرس چیه بد بدلت راه نده اینشاالله سر موقع خودش میاد تو بغلت 

هزینه سیسمونیت چقدر شد؟

مامانم میگه کا ۴۰ الی ۶۰ روز باید بیای خونمون من خونه مامانمم ترجیح میدم چون فامیلامون که زیادن اصلا حوصله ندارم بیان خونه خودم برای همین بعد زایمان یه راست میرم خونه مامان و بابام ولی خب خداروشکر روشی که من انتخاب کردم بخیه و برش احتمالش ۰ درصده برای همین خیالم از بخیه راحته

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ای بابا استرس چیه بد بدلت راه نده اینشاالله سر موقع خودش میاد تو بغلت  هزینه سیسمونیت چقدر ...

خب من بیام خونم تا ۱۰ روز مامانم میاد پیشمون هم از من مراقبت کنه هم از نینی و و پذیرایی از مهمونا بعد فکرکنم یکی دو روز بیشتر نرم چون شوهرم روز نمیشه شبا اونجا بخابه سرگردون میشه سیسمونیم ۱۵ تومن شد تقریبا اما دیگه پرده نگرفتم اومدم سفارش بدم خانومه هی میگفت قیمتا رقته بالا منم عصبی دم گفتم نمیخواد چون خیلی گرونیه سیسمونی روهم مامانمنا گرفتن گفتم خیلی سنگین نشه اذیت شن چون به هرحال ی بچه دیگه هم جز من دارن باید به فکر اونم باشن .

روشت چیه که بخیه نداری من میخوام به دکتر بگم برش ندن منو😢😢

خب من بیام خونم تا ۱۰ روز مامانم میاد پیشمون هم از من مراقبت کنه هم از نینی و و پذیرایی از مهمونا بع ...

زایمان فیزیلوژیک

تو این روش اصلا دارو و امپول تزریق نمیکنن 

شوهرت تا آخر زایمان کنارته

مامای همراه تا آخر کنارته 

اونجا یه وان آب گرم دارن که موقع درد ها میتونی بری توش

یه توپ دارن که موقع دردا میتونی بری روش 

با شوهرت یا ماما یا هردو میتونی پیاده روی کنی

اتاق خصوصی بهت میدن

و مهم تر همه اینکه بخیه و بخرش نیمخوری

البته اگه کلاسای امادگی قبل زایمان رو شرکت کنی بهتره چون رحم امادس و زیاد اذیت نمیشی

تو هم دیر نشده میتونر کلاسارو بری

بعد ی سوال دکتر متخصص خودم بالای سرم میاد یا ن مامامهه هست؟

نه دیگه اصلا دکتر نقشی نداره فقط فقط ماما

توی همه بیمارستانا هست؟؟ماما از کجا گیر بیارم؟؟

نه گلم تو همه ی بیمارستانا نیس بهم بگو کدوم شهری که راهنماییت کنم