2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی به بچه حساسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 26 پست
والا کم نمیاره همین الانشم خودش همه کاراشو انجام میده هی میگه خودم خودم فقط وقتی سرکاره راحتم

من باشم میسپارم بخودش ...بهتر من استراحت میکنم 

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای عین برادرشوهرم 

بچه اشون نوزاد ده روزه بود دعوا میکرد با زنش که چرا سینه رو اینجوری گذاشتی دهن بچه باید اونجوری بزاری یعنی کاری کرده بود مادرشوهرم دیدن بچه نمیرفت میگفت اعصابمو خورد میکنه از بس تذکر میده

الان بچه دو سالشه اوضاع بهتر شده البته به لطف ورشکستگیش و بدهکاری هاش دیگه زیاد وقت گیر دادن نداره 

اما همچنان تمام مریض شدنهای بچه تقصیر مامان بدبختشه

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
والا کم نمیاره همین الانشم خودش همه کاراشو انجام میده هی میگه خودم خودم فقط وقتی سرکاره راحتم

خوب خوبه که کمکت می کنه ،خوب دیگه بعضی ها خیلی خساسن مخصوصا تا چند سال بچه نداشتید،شوهر حساسی که کمکت بده خیلی بهتره از شوهر بی خیال ،حالا شوهرم خیلی بی خیال بود من خیلی اذیت می شدم می گفت تو زیاد حساسی ولی اینطور نبود ،الان که بچه یک سال و نیمه میترسم بچه رو دو دقیقه بدم دستش اصلا حواسش نیست میترسم خدایی نکرده بچه آسیب ببینه

ی چی بگم  بهتر بزار انجام بده والااا قدرشو بهتر میدونه

مثلا امشب داروی بچه رو میخواستم بدم اون بغلش کرد به من گفت بیا بده بهش بچه یذره از دارو رو داد بیرون یه داد و بیدادی راه انداخت که تو درست بهش ندادی روانی شده از عشق بچش   

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی غصت میگیره وقتی میدونی و میبینی
خوب خوبه که کمکت می کنه ،خوب دیگه بعضی ها خیلی خساسن مخصوصا تا چند سال بچه نداشتید،شوهر حساسی که کمک ...

آره من با کمک کردنش مشکل ندارم که

مثلا بچه بدنیا اومده بود گفتم انگار زردی داره ببریمش دکتر میگفت روی بچم عیب نزار یا میگم زود ختنش کنیم نمیزاره میگه بزار جون بگیره یا بچه گریه میکنه میگه چکارش کردی   

واااااای عین برادرشوهرم  بچه اشون نوزاد ده روزه بود دعوا میکرد با زنش که چرا سینه رو اینجوری گ ...

بنده خدا زنش درکش میکنم

آره من با کمک کردنش مشکل ندارم که مثلا بچه بدنیا اومده بود گفتم انگار زردی داره ببریمش دکتر میگفت ر ...

عیب نداره بعضی ها زیادی حساسن،  نی نی کمی بزرگ بشه اونم حساسیت های کم میشه ،احتمالا آدم استرسی هستش من که خودم اینطوری هستم استرسی هستم و حساس کلا ،واسه بچه که خیلی استرم بیشتر شده بود

عیب نداره بعضی ها زیادی حساسن،  نی نی کمی بزرگ بشه اونم حساسیت های کم میشه ،احتمالا آدم استرسی ...

آره آفرین خیلی استرسیه

مثلا امشب داروی بچه رو میخواستم بدم اون بغلش کرد به من گفت بیا بده بهش بچه یذره از دارو رو داد بیرون ...

عزیزم ببخشیدا یکم شل و آروم یا ببخشید دست و پاچلفتی نیستی؟

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢