2777
2789
عنوان

معلم ازاری

1644 بازدید | 42 پست

سلام دوستان بچه ها من خیلی شیطونم خیلی بیان راه های معلم ازاری و بهم بگین شپا چجوری معلماتونو اذیت میکردین ؟؟کلا خیلی کیف مسکنپ وقتی اذیتشون میکنم خخخخخ

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
1
100%
.
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دختر آروم و معصومی بودم به سیبیلای نی نی یار ۴ قسم 😓🤕

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ما سال سوم معتضد معلم تاریخمون بود انقد سر کلاس سوال پیچش میکردیم که از بنیان به غلط کردن افتاد.. به مدیر گفته بود یه مشت مرتد دارین تربیت میکنین😂😂 شیرشو کشیدیم

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
من خیلی دختر آروم و معصومی بودم به سیبیلای نی نی یار ۴ قسم 🤕

😒😒😒😒😒 نی نی یار ۴ هستم

😎😎😎😎😎 

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

منو دوستم کل مدرسرو بهم می زدیم کل دوم دبیرستان مامان دوستم مدرسه بود ناظممون تا پیش دانشگاهی بهمون نگاه نمی کرد مام همین طور سرکلاسم کافی بود معلمه سوتی بده دیگه هیچی کلا معلما و کادر مدرسه به خونمون تشنه بودن

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام