2777
2789
عنوان

معلم ازاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 42 پست
ما سال سوم معتضد معلم تاریخمون بود انقد سر کلاس سوال پیچش میکردیم که از بنیان به غلط کردن افتاد.. به ...

خخخخخ این کارو که خیلی میکنم ولی معلما میگن حتما خنگه نمیفهمه 😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷ خخخ

فک نکن معلم هیچی حالیش نیس ..یه بار برو بالا جاش بشین تا متوجه بشی همه رو رصد میکنه و به موقعش حالتو میگیره از نمره مستمر تا پایانی...اگه تو لاتی واسه ما معلما شکلاتی جوجو😊

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
😒😒😒😒😒 نی نی یار ۴ هستم 😎😎😎😎😎 

نوکرتم😲😲😲

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

خیلی احساس باحال بودن بهت دست میده؟

اون هم کلاسی هایی که به رفتارت میخندن و کلی هم حال میکنن، به تو فقط به چشم یه مضحکه نگاه میکنن که براشون دلقک بازی در بیاری بخندن

هیچ کدوم به شان و شخصیت شخص تو احترام نمیذارن

و تو براشون مهم نیستی

خودشون و خندیدن خودشون براشون مهمه نه تو

اگر  کل اون چیزی که از خودت انتظار داری اینه که دستمایه خنده دیگران باشی خود دانی

ولی بدون کسی رو فهم و شعورت حساب باز نمیکنه

حواست باشه پایه شخصیتت رو چه جوری میچینی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
منو دوستم کل مدرسرو بهم می زدیم کل دوم دبیرستان مامان دوستم مدرسه بود ناظممون تا پیش دانشگاهی بهمون ...

درمورد امضات چرچیل ربطی به سیگار وینستون نداره هاا🤔 شباهت اسمیه فقط

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
خیلی احساس باحال بودن بهت دست میده؟ اونایی که به رفتارت میخندن و کلی هم حال میکنن، به تو فقط ب ...

ای بابا چرا شما اینجورین معلم ازاری جوری که کسی نفهپه کار شما بوده فقط خودم کیف میکنم نه کسی بهم میخنده نه هیچی

ما یه بار ترم تابستون با معلم دینی داشتیم بعد به خیال خودش خیلی نمک بود ولی هرچی می گف من و دوستم پوکر نگاش می کردیم بعد هر دفعه بهم تیکه می انداخت و به در می گف دیوار بشنوه هی می گف فلانی رتبه چند شد ولی من انداختمش با هرکی حال نکنم می اندازمش منم گفتم برو بابا کلا همش از من می پرسید و نگاش به من بود تا بهم تیکه بندازه یه ادم ... استغفرالله!😐 

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام