2777
2789
عنوان

دلم داره از سینه ام در میاد

767 بازدید | 41 پست

شوهر من بعد از اینکه بهم خیانت کرده هنوز پشیمون نیست همه جا منو خرد میکنه توهین میکنه ایرادهای الکی میگیره مثلا نمونه دیشب غذا نذری گرفته بودیم پسر یک سالو نیمم گفت غذا غذا من رفته بودم دستشویی سپرده بودمش باباش زد غذا بچه از میز ناهار خوری ریخت شوهرم گرفت زدش بمیرم براش من میگم بچه که نمیفهمه چرا میزنی گشنه است خوب میگه تو تربیت بلد نیستی خیلیم میفهمه تو مثل نخورده ها بارش اوردی صبر نداره بخاطر همین کارت خیانت کردم سه سال اینکارا کردی حرف بیخود زدی هر شب هرشب یه دوست داره ادای مومن در میاره مجرد هست تا سه صبح شش صبح بیرونه میگم بهش تو متاهلی آخه این چه وضعه میگه به توچه ربطی داره من تورو میبرم بیرون مگه اعتراضی هست که من میرم داره داغونم میکنه این دوستش انقدر بیشعور وقتی شوهرم خیانت میکرد رفته بود پول داده بود به دوست دختر شوهرم برای پسر من کادو تولدشو بخره بهش گفتم چرا واقعا این رفتار کردین میگه مشکلات زندگی شما به من مربوط نیست تو مشکل داشتی شوهرت رفت اینکارا بیشعور تو یه پیامش به شوهر من گفته بود اگر طلاق بدیش پسرتم راحت میشه بهش پیام دادم چرا دخالت میکنی تو زندگی من مگه تو متاهلی مشاورین مگه حرف منم شنیدیم میگه بخاطر همین فضولیاتون پیام منو میخونین مثلا شوهرت خیانت کار شده شماره منو پاک کن برداشته بلاکمم کرده پرو بعد شوهرم میگه خوب شد ببخشید دوستم رید  بهتت😢😢😢😢😢 داغونم خاطر بچه ام نمیتونم جدا بشم پدرمم خیلی خسیسه حمایتم نمیکنه جدا بشم تو تاپیک اولم گفته بودم روزی که خیانت کرد مچشو گرفتم دارم افسردگی میگیرم هر چی دعا میخونم خداخدا میکنم خدا جوابگو ظلم این مرد نی تو مجردیم از پدرمو خیانتایه پدرم کتکاش کشیدم الانم از این زد بخدا نه زشتم نه مشکلی دارم نه بیسوادم شوهرم همجوره از من پایین تره ولی رو داره تورو خدا برام دعا کنین یا خدا منو بر داره یا اینو اهل کنه پیرم داره میکنه مردی که اول میمرد برام الان جلوی همه بی احترامی میکنه دادمیزنه سرم خدا هست واقعا پس چرا به بچه کوچیکم رحم نمیکنه😢😢😢همش میگه دخترقد بلند تر تو بود دختر پول میداد بهم با معرفت بود خود قدم که کوتاه نی متوسط اونم خدادیه خوب با اینکه خودش پول داره ولی مادیه خسته شدم منن چه کنم هر چی گریه میکنم مینویسم میگم چراآروم نمیشم  من فقط تنها ایرام تو بارداریم بود که نمیدومم چرا خوابم زیاد شده بود غذا میپختم بالا میوردم مامانم غذا درست میکرد براش میوردم یا سه وعده میخوردیم چون واقعا اذیت میشدم  دست خودم نبود همون دروغی میگه تو سه سال خوابیدی غذا ندادی الان واقعا نمیتونم مچشو بگیرم ببینم باز خیانت میکنه یا نه دوباره گوشیشو رمز گذاشت ببخشید اگر پراکندده تایپ کردم یا غلط داشتم 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهي بميرم براي دلت٠ انشالله حل شه٠ انشالله تموم شه اين روزا خواهرم😭

خدا نکنه یعنی میشه واقعا بعد از 32سال زندگی در کل دوسال خوشی ندیدم رنگ ارامش خوشبختی ببینم 😢😢😢😢

خدا نکنه یعنی میشه واقعا بعد از 32سال زندگی در کل دوسال خوشی ندیدم رنگ ارامش خوشبختی ببینم 😢😢😢😢

انشالله كه ميشه؟ چرا نشه؟ خدا فقط بايد بخواد😭 دوسش داري؟

خداجانم خودت بهم كمك كن   
الهی عزیزم خدا کمکت کنه ب حق همین وقت عزیز😔

فدات بشم برام دعا کنین توروخدا دارم از پا در میام

امیدوارم به حق این شبهای عزیز اون دوست مجرد شوهرت که زندگی خراب کنه زودتر گورشو از زندگیتون گم کنه 

و شوهرتم سر عقل بیاد 

ببین استارتر قلق شوهرتو پیدا کن مردا با محبت و زبون خر میشن منت نذاری بعدش که تابلو بشه 

ذره ذره زبون بریز براش خرش کن مطمدن باش زندگیش براش مهم تر میشه تا دوست خرش 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

الهی ... 😢😢😢 توام زندگیت تقریبا مثل خواهر منه😢😢😢...شوهر عوضیش دنبال زن صیغه ایه😢😢

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2091589/الهی-بمیرم-واسه-قلب-تیکه-تیکه-شده-خواهرم?page=1

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
انشالله كه ميشه؟ چرا نشه؟ خدا فقط بايد بخواد😭 دوسش داري؟

انسالله من بچه دارم بگم دوسش ندارم دورغ گفتم وگرنه بچه امم ول میکردم میذاشتم پیشش منه بدبخت هیچ حامی پشتیبانی ندارم همین مرد بود اینم همه چیو خراب کرد😢😢😢

انسالله من بچه دارم بگم دوسش ندارم دورغ گفتم وگرنه بچه امم ول میکردم میذاشتم پیشش منه بدبخت هیچ حامی ...

خيلي داره بي وجداني ميكنه٠ چطور دلش مياد اخه؟؟؟ ما زنا جز محبت و توجه هيچي نميخوايم٠ ناراحت نباش بجنگ و از خدا بخواه بلكم درست شه😞😔

خداجانم خودت بهم كمك كن   
امیدوارم به حق این شبهای عزیز اون دوست مجرد شوهرت که زندگی خراب کنه زودتر گورشو از زندگیتون گم کنه&n ...

بخدا به جون پسرم زبون میریزم یه بار منت نذاشتم براش هیچوقت ولی اون میبره با التماس من بیرون مثلا برگشتنا رو موتور نشستیم پسر جلو نشسته من از عقب دستمو میزارم رو بچه ام که گاز میده نیوفتده میزنه رو دستم داد میزنه یهو تو لیاقت تفریح نداری باید بمونی خونه چشت به در خشک بشه صد بار گفتم سامیار رو موتور نگیر خودش تعادلشو حفظ کنه من از احساس مادریم یهو میگیرم عمدی نی براش بدون منت بهترین تولدو گرفتم ولی با این اون برای من اینکارو نمیکنه تولدمو تبریکم نمیگه در ضمن گهگاهیم با دوستاش تریاک میکشه اهل مشروبم هست

چرا خدا تورو ببره؟اونو ببره.

چون اون حداقل راحت شه انقدر منو زجر نده ظالم سالمه