2777
2789
عنوان

لتروزول کلومیفن و آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 32 پست
ایشالا که همینطوره والا از وقتی قرص خوردم واسه بارداری باردار که نشدم هیچ معلوم نیست که پریودیم چرا ...

واقعا آدم نمیدونه باید چیکار کنه تازه میخواد این ماه برام یه آمپول دیگه تجویز کنه بعد از سونو اسمش درست یادم نیست فکر کنم گونال باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خاک تو سره دکترت عزیزم 

چون بعضی از کاربرا نوشته بودن سونو انجام دادن و بعد با فولیکول مناسب آمپول زدن شک کردم چرا مراحل درمان من اینطوریه چرا دکترم بدون سونو آمپول نوشته🤔🤔🤔

خاک تو سر دکترت از رو چ حسابی برات تشخیص داد پس ک این قرصا دادت

والا منم موندم وقتی قرصا رو داد تو نت سرچ کردم برا تبلی تخمدان و این چیزا بود ولی من تاحالا دکتری بهم نگفته تنبلی داری  یا تخمک گذاری نداری نمیدونم رو چ حسابی اینارو نوشته

برو بهش بگو خیلی انتری.پریودات نامنظمه ؟

پریودام قبل از ازدواج ۶روزه و منظم بود از موقع ازدواج مرتب اقدام داشتم بدون نتیجه و همیشه ۳روز زودتر پریود میشم و ۵ روزه

پریودام قبل از ازدواج ۶روزه و منظم بود از موقع ازدواج مرتب اقدام داشتم بدون نتیجه و همیشه ۳روز زودتر ...

شاید پرولاکتینت بالا بوده توی وسط سیکلت برو ازمایش هورمونی بده   fsh.lh.prolactin بده مشخص میشه چته

نگران نشو من ماه اولی که خوردم ۵ روز پری شدم ۸ روز پاک بودم دوباره ۵ روز اومد ۸ روز نیومد.

داروهای هورمونی همه چیزتو تغییر میده.

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
نگران نشو من ماه اولی که خوردم ۵ روز پری شدم ۸ روز پاک بودم دوباره ۵ روز اومد ۸ روز نیومد. داروهای ...

بخاطر نی نی باید این روزها رو سپری کنیم انشاا... همه ی منتظرای نی نی به آرزوشون برسن منم به نی نیم برسم

بخاطر نی نی باید این روزها رو سپری کنیم انشاا... همه ی منتظرای نی نی به آرزوشون برسن منم به نی ...

اره دیگه ان شاالله. منکه بار دوم هست iuiشدم منتظرم ببینم جواب آز بعد ۱۴ روز چی میشه

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....