2777
2789
عنوان

لتروزول کلومیفن و آمپول اچ سی جی

1134 بازدید | 32 پست

سلام 

من این ماه برای بار اول  دکتر برام از روز ۳ام پری لتروزول و کلومیفن  و در روز ۱۱ام آمپول اچ سی جی و ۱۲ام تا ۱۶ام نزدیکی تجویز کرد.بعدبا ۲روز تاخیر با دل درد شدید زیر شکم پریود شدم😭😭😭 همیشه دوره پریودم۵روزه بود این دفعه ۲روز خونریزی داشتم ببخشید که اینو میگم با لخته خون بزرگ(یک انگشت) پریودم قطع شد و دل دردم تموم شد.

درضمن دکتر بدون سونوگرافی اینا رو برام تجویز کرد یعنی ممکنه بخاطر قرص وآمپول ها روز پریودم کم شده باشه؟؟پس چرا تاخیر داشتم؟؟؟🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا این دیگه چ دکتر بی سوادی بوده عزیزم بعد از تحریک تخمدان اول باید وسط سیکلت بری سونو اگه فولی خوب داشتی اون موقه آمپول بزنی چه دکتر بی فکری داری حتما حتما عوضش کن

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم

منم از وقتی این قرصارو خوردم پریودیم کم شده دورشم شده 25روز قبلا  26تا 30 روز بود الان زودتر پریود میشم شاید مال اینا باشه که خوردید

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
وا این دیگه چ دکتر بی سوادی بوده عزیزم بعد از تحریک تخمدان اول باید وسط سیکلت بری سونو اگه فولی خوب ...

یعنی بخاطر اینکه بدون سونو آمپول زدم اینطوری شدم؟؟؟۲سال نیم هم هست اقدامم

کاش همینطور باشه 😭😭😭😭

ایشالا که همینطوره والا از وقتی قرص خوردم واسه بارداری باردار که نشدم هیچ معلوم نیست که پریودیم چرا اینقد کم شده 😔

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین