2777
2789
عنوان

کسی هستش که بچش.....

285 بازدید | 14 پست

یه دفعه ای در عرض چند ماه چاق شده باشه‌‌‌‌‌‌؟؟

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

خانوما خواهش میکنم بگید به بچتون چه چیزایی دادید خورده که زود تپل شده دخترم چهار سالشه ولی  وزنش خیلی کمه

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدش امتره ولی وزنش ۱۳کیلو از دوستاش که باهم به دنیا اومدن ریزتره

مادرشوهر وخواهرشوهرام روزگارم و سیاه کردن همش میگن به بچه نمیرسی ضعیفه به خدا انقدر غصه میخورم 

عزیزم بچه های کوچیک تغذیشون درست باشه خیلی چاق نمیشن چون تحرکشون زیاده کم کم وزن میگیره من خودم تا سوم راهنمایی خیلی لاغر بودم یهو تپل شدم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
عزیزم بچه های کوچیک تغذیشون درست باشه خیلی چاق نمیشن چون تحرکشون زیاده کم کم وزن میگیره من خودم تا س ...

اخه هیچی نمیخوره خونه مادرشوهرمم طبقه بالای ماهستش هردیقه میاد غر میزنه روانی شدم 

اخه هیچی نمیخوره خونه مادرشوهرمم طبقه بالای ماهستش هردیقه میاد غر میزنه روانی شدم 

اوفففف ازدست این مادرشوهرااا.دخترمنم سه ماهشه و ازوقتی بدنیااومده ریزه میزه بوده مادرشوهرم هی میگه توشیرت کمه بچه گرسنه میمونه رشدنمیکنه اینجوری اونجوری آدموعصبی میکنن بخدا😡😡😡😡

https://t.me/joinchat/DwOSzBIKK-J4sqm6dhSTcQ

لینک گروه کاربران نی نی سایت

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
باز مادرشوهر.ژنتیکی باید چاق بشه با خوردن نیست

خودمم سنم کمه زود ازدواج کردم حس میکنم خیلی خوب نمیتونم ازش نگهداری کنم همش تقصیر منه که بچم انقد ضعیفه خدایا از عذاب وجدان میسوزم

مادرشوهر منم به دخترم میگه استخونی اینقدر اعصابم خرد میشه به شوهرم گفتم بهش بگو این حرف رو نزن ولی باید ی بار خودم بهش بگم، آخه خانواده شوهرم جثه شون ریز هست دکتر هم گفت ژنتیکی هست به سن بلوغ برسه درست میشه.

از صبح بچه رو میبره بیرون بعد ساعت سه میاد دعوا که چرا به بچه صبحونه ندادی منم همش میریزم تو خودم

گوش نده خوبه به زور بخوای خوراکی بهش بخورونی لجبازی کنه لجوج بشه؟

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸