صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 عنوان کسی هستش که بچش..... 285 بازدید | 14 پست یه دفعه ای در عرض چند ماه چاق شده باشه؟؟ از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐 1397/06/29 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 خانوما خواهش میکنم بگید به بچتون چه چیزایی دادید خورده که زود تپل شده دخترم چهار سالشه ولی وزنش خیلی کمه از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 قدش امتره ولی وزنش ۱۳کیلو از دوستاش که باهم به دنیا اومدن ریزتره از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 مادرشوهر وخواهرشوهرام روزگارم و سیاه کردن همش میگن به بچه نمیرسی ضعیفه به خدا انقدر غصه میخورم از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
zahra077 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 3823 عزیزم بچه های کوچیک تغذیشون درست باشه خیلی چاق نمیشن چون تحرکشون زیاده کم کم وزن میگیره من خودم تا سوم راهنمایی خیلی لاغر بودم یهو تپل شدم گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 عزیزم بچه های کوچیک تغذیشون درست باشه خیلی چاق نمیشن چون تحرکشون زیاده کم کم وزن میگیره من خودم تا س ... اخه هیچی نمیخوره خونه مادرشوهرمم طبقه بالای ماهستش هردیقه میاد غر میزنه روانی شدم از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
ارایشگر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 1020 باز مادرشوهر.ژنتیکی باید چاق بشه با خوردن نیست الهی و ربی من لی غیرک
فرنیا_1397 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 798 اخه هیچی نمیخوره خونه مادرشوهرمم طبقه بالای ماهستش هردیقه میاد غر میزنه روانی شدم اوفففف ازدست این مادرشوهرااا.دخترمنم سه ماهشه و ازوقتی بدنیااومده ریزه میزه بوده مادرشوهرم هی میگه توشیرت کمه بچه گرسنه میمونه رشدنمیکنه اینجوری اونجوری آدموعصبی میکنن بخدا😡😡😡😡
kareo عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1016 https://t.me/joinchat/DwOSzBIKK-J4sqm6dhSTcQلینک گروه کاربران نی نی سایت سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!! سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کردهای؟؟؟؟
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 باز مادرشوهر.ژنتیکی باید چاق بشه با خوردن نیست خودمم سنم کمه زود ازدواج کردم حس میکنم خیلی خوب نمیتونم ازش نگهداری کنم همش تقصیر منه که بچم انقد ضعیفه خدایا از عذاب وجدان میسوزم از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
شاپرکم عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2189 مادرشوهر منم به دخترم میگه استخونی اینقدر اعصابم خرد میشه به شوهرم گفتم بهش بگو این حرف رو نزن ولی باید ی بار خودم بهش بگم، آخه خانواده شوهرم جثه شون ریز هست دکتر هم گفت ژنتیکی هست به سن بلوغ برسه درست میشه.
صحرا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 550 از صبح بچه رو میبره بیرون بعد ساعت سه میاد دعوا که چرا به بچه صبحونه ندادی منم همش میریزم تو خودم از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
zahra077 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 3823 اخه هیچی نمیخوره خونه مادرشوهرمم طبقه بالای ماهستش هردیقه میاد غر میزنه روانی شدم گوش نده خوبه به زور بخوای خوراکی بهش بخورونی لجبازی کنه لجوج بشه؟ گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸