2777
2789
عنوان

ميشه برای حاجتم حمد بخونيد؟

53 بازدید | 7 پست

سلام 

امروز خیلی خیلی دلم شکسته،داغونم،نمی دونم چیکار کنم، چه دعایی به درگاه خدا کنم،چی بگم به امام حسین که جوابمو همین امروز بدن؟ 

دوستان ميشه هرکسی يه حمد به نیت حاجت من بخونه و از خدا و امام حسین بخواد منو حاجت روا کنن؟نیاز دارم به انرژی مثبت دعاهاتون،ميشه دعا کنید اونيکه دلمو شکست و تو اوج ناباوري رفت، پشيمون بشه و برگرده؟ 

دعااااااااام می کنید؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.

برات میخونم عزیزم.

حاجت روا بشید.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی پستتو لایک میکنه یعنی خونده عزیزم ... 

ان شاء الله شادی و آرامش به دلت برگرده 😔

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊