2777
2789

من خودم صورتم داغون بود از جوش از سیزده سالگی جوش میزدم افتضاح دو سال هم راکوتان خوردم با عوارضی که داشت ولی الان که بیست و هفت سالمه بازم جوش میزنم ولی نه زیاد ولی خیلی مراعات میکنم مثلا شکلات، تخمه،آجیل و خرما و تخم مرغ مصرف نمی کنم یا خیلی کم مصرف میکنم دور شکلات رو که کلا خط زدم ولی بازم هم جوش هر چند بار میات سراغم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اگر یازده ماه راکوتان مصرف بشه دیگه جوش برگشت نداره برگرده هم مشکل هورمونیه !!!!!

من خودم راکوتان مصرف کردم اصلا هم مشکل هورمونی نداشتم ولی جوش کم و بیش میات سراغ آدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین دو روز پیش رفتم پیش دکتر اول گفت آزمایش خون بده برای اینکه‌ بفهمه مشکل تیرویید یا هورمونی نیست بعد گفت سونوگرافی بده که مشکل کیست نباشه برام یه پن شستشو نوشت یه محلول دوتا کرم و سه جور قرص گفت رواکوتانو همراه آزیترو ۵۰۰ مصرف کنم قرص اسپیرونولاکتون هم برام نوشت من جوشام خییییلی شدیده

اگر یازده ماه مصرف بشه امکان نداره مثل اول جوش بزنی در حد دو سه تا دونه

اره منم در حد سه تا فقط میزنم ولی ای کاش کلا دیگه آدم جوش نمیزد

من همین دو روز پیش رفتم پیش دکتر اول گفت آزمایش خون بده برای اینکه‌ بفهمه مشکل تیرویید یا هورمونی نی ...

منم همین دارو هارو خوردم بعد دوماه  ازیترو رو قطع کرد بقیه دارو هارو ۸ ماه خوردم خوب شدم جوشای من وحشتناک بود زیر پوستی ریز درشت یه دفعه اینجوری شدم جوش میزدم اندازه تبخال فوق العاده دردناک ردشم نیست الان پماد اکنومیس نوشت واسم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد 
منم همین دارو هارو خوردم بعد دوماه  ازیترو رو قطع کرد بقیه دارو هارو ۸ ماه خوردم خوب شدم جوشای ...

به من گفت تا ۲۰ روز آزیترو مصرف کن بعدش تا ۲ ماه یک روز درمیان خداروشکر که خوب شدی منم جوشام از نوع دردناکو کیستیه الان نزدیک دوماهه رواکوتان میخورم بیشتر زبرپوستیام ازبین رفته ولی جوشای درشت صورتم هنوز هست

به من گفت تا ۲۰ روز آزیترو مصرف کن بعدش تا ۲ ماه یک روز درمیان خداروشکر که خوب شدی منم جوشام از نوع ...

ازیترو  رو واسه زیر پوستی نوشته نگران نباش گلم میره دوره درمانت رو کامل کن من پارسال اذر تموم شد و الان هر وقت خیلی شیرینی یا نوشابه اینا میخورم در حد یکی دوتا بازم نه به اون شدت کوچیک 

جوشای من جوری بود که اصلا نمیتونستم یه طرف بخوابم اینقدر دردناک بود 

جوشات در چ حده ؟ 

من هم برای جای جوش و خود جوش بخور میدادم. 

وای خدایا عاااالی بود. 

ازون ب بعدشم دیگه جوش نزدم. اگرم ی موقع بزنم در حد یه دونست . 

بخور پیاز و شوید و گل بابونه 

البته من فقط پیاز و شوید میریختم تو اب و میذاشتم قل بخوره چند دقیقه و یه حوله مینداختم رو سرم در حد 5 الی 10 دقیقه بخور میدادم. ی روز در میون 

خیلی خوب بود. 

واسه جوشای سر سیاه بینی هم عالیه 

منافذت باز میشه و با ی حوله بینی رو ک فشار بدی جوشای سر سیاه میاد بیرون. 

یعنی هم برات راکوتان تجویز کرده هم اسپیرونولاکتون؟!!! چه عجیب!!

آره خوشبختانه سونو دادم کیست نداشتم ولی فک کنم یه مقدار مشکل هورمونی داشتم که برام اسپیرونولاکتونم نوشت گفت بعد نهار رواکوتانو آزیترو بخور بعد شامم یه نصف اسپیرونولاکتون ۱۰۰

اخه دکتر من میگف اسپیرونولاکتون برای مشکلات حاد هورمونی تجویز میشه راکوتان برای کبد، به نظرم هر دو ت ...

دیگه متخصص نوشت 😀 فقط به من میگفت اب زیاد بخور خداروشکر من عوارض خاصی نداشتم فقط خشکی لب