2777
2789

غربالگری اول گفت قابل تشخیص نیست هفته ی دیگ هم غربالگری دومه احتمالا جنسیتش مشخص بشه ولی نمیخوام ب کسی بگم چه بهونه ی بیارم ؟همه هم با اطمینان میگن غربالگری دوم مشخص ولی خیلیا اینجا میگن اشتباه شده منم تا بدنیا اومدن بچه م نمیخوام بگم .خب چه بهانه ی بیارم؟

خانواده شوهرم خیلی خیلی اسرار دارن بدونن

مامان خودمم دوست داره زودتر مشخص بشه پسر.پسر دوست داره   

بعد ماه ۴ دیگه میپرسن ازت نمیشه بپیچونی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

خوب بگو گفته بچه پشتشه نمیبینم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دختر بود خیلی قوی و مصمم بگو خداروشکر که دختر شد من و شوهرم به ارزومون رسیدیم کلی هم ذوق کن بزار دهن دیکران بسته شه اصلا ضعف نشون نده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

البته انقدا مهم نیستا که فکرتو درگیر کنی یا پسره یا دختر. بذار خودششونو آماده کنن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خب بالاخره ک میفهمن 

دوتیکه لباس بخای بری بگیری مامانت متوجه میشه 

باور کن همینکه بفهمی سالمه دنیا میارزه و اصلا ب جنسیتش فکر نمیکنی 

نزار بقیه حال دلتو خراب کنن 

اینجوری دنیا هم ک بیاد با ترحم بهت میگن اخی بچت دختره یا پسره 

الان بهشون بگو

اگه دختر بود خیلی قوی و مصمم بگو خداروشکر که دختر شد من و شوهرم به ارزومون رسیدیم کلی هم ذوق کن بزار ...

مگه دختر ضعف نشون دادن داره.

وای منکه دلم میره برای دختر.دختر ماهه ماه.

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!