2777
2789
عنوان

نمیخوام بگم جنسیت بچم چیه ؟ چه بهونه ی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 49 پست

خیلی دلشون بخواد دختر شیرین و ملوس و باباییه مثل اینه که داری از یه عروسک یا فرشته مراقبت میکنی بزرگ هم که شد پر و بال و همدم مادر میشه الان هم که دخترا درس خون تر از پسرا هستن تحصیل درست داشته باشن به همه جا میرسن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

هرچی هست با عشق و محکم بگو. هدیه خداست 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سردخترم براآنومالی که رفتم دکترهرکاری کرد دخترم پاهاشوباز نکردکه جنسیتش معلوم شه حتی بهم گفت بروچیز شیرین بخوربیاردرحالیکه قبلشم خورده بودم بعدبیست دقیقه باز رفتم نگاه کرد گفت اصلا پاشوباز نمیکنه که جنسیتشو بگم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

دخمل خیلی خوبه مخصوصا بچه اول واقعا شیرینی بچه دار شدنو حس میکنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

والا من نمیفهمم این قضیه رو الان من دخترم همش دغدغه خانوادمو دارم. اون وقت داداشم شش ماه یه بار میاد دالی میکنه میره. 

پسر برا خودش خوبه دختر برا پدر مادرش

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره
مگه دختر ضعف نشون دادن داره. وای منکه دلم میره برای دختر.دختر ماهه ماه.

منم عشق دخترم

ولی استارتر میگه خانوادش گیر میدن به پسر منم گفتم خودش ضعف نشون نده کسی جرئت نداره حرفی بزنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من سردخترم براآنومالی که رفتم دکترهرکاری کرد دخترم پاهاشوباز نکردکه جنسیتش معلوم شه حتی بهم گفت بروچ ...

عجب دختر با حیایی به به   

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

ای بابا چرا اینقدر اعتماد به نفستون پایینه شما... من بچه دومم تو راهه اینم مثل اولی دختره از اولش آرزو داشتم دختر باشه که خداروشکر رسیدم. خانواده شوهرم مگفتن بااااید پسر بشه منم گفتم باید نداریم ان‌شالله که دختره😊 

بعدم تا پدرشوهرم اومد چیزی بگه گفتم  مگه خودتون ۸تا دختر ندارین فقط ۳تا پسر دارین... بعدشم شوهر من به شما رفته دیگه ماهم زیاد دختر داریم😆😆

خدایا شکرت
عجب دختر با حیایی به به    

آره خیلی  مجبورشدم هفته بعدش باز رفتم تافهمیدم دختره البته سونومعمولی رفتم ولی واقعادختریه چیز دیگست شوهرمن که عاشق دخترمه باوجوداینکه یه پسرهم دارم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

خیلی محکم بگو برای خودمون که هیچ فرقی نداره هرچی باشه عزیز دل و روی چشم ماست 

والااااا

اینقدر این ملت فضولن حالا من دوتا پسر آوردم هی میگن کاش یه دختر هم داشتی یا میگن یه دخترم بیار!! یکی نیست بگه بفرمایید شما زایمان بفرمایید ببینیم دست ماست مگه بخدا خجالت نمیکشن