2777
2789

مامان دوستم سر بچه ی سومش کلی موتور سواری و کلا کارای خطر ناک میکرد 

خداروشکر دخملش سالمه ولی خب خطرناکه دیگه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

خوب موتور کلا براهمه خطرناکه....مخصوصا شما که بارشیشه داری....من عاشق موتورسواریم ولی شوهرم سوارم نمیکنه بخاطر خطراتش.....خیلی لوسه

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان دوستم سر بچه ی سومش کلی موتور سواری و کلا کارای خطر ناک میکرد  خداروشکر دخملش سالمه ولی ...

اخه مجبوريم امشب يکي بهم گفت به خاطر موتورسواري کيسه اابم پاره شده الان خيلي ميترسم

ما هم وسیله مون موتور 😞

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نه بابا مشکلی پیش نمیاد فقط سرعت گیرارو آرومتر برید من بچه اولم برا زایمانمم با موتور رفتم بیمارستان

اخی چه باحال 😊

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نه بابا مشکلی پیش نمیاد فقط سرعت گیرارو آرومتر برید من بچه اولم برا زایمانمم با موتور رفتم بیمارستان

عزيزم منم باشوهرم شوخي ميکنم ميگم من برازايمانمم باموتورميرم بيمارستان

اخه مجبوريم امشب يکي بهم گفت به خاطر موتورسواري کيسه اابم پاره شده الان خيلي ميترسم

اون مامان دوستم که میگم خواست سقطش کنه 

شروع کرد موتور سواری با شوهرش تک چرخم زد 😒😒 

از پله خودشو انداخت 

کلی ورزش عجیب کرد و ورجه وورجه 

ولی ماشالا الان دخترش سالم سالمه 

تا جایی که میتونی موتور سواری نکن ولی اگه نیاز بود با احتیاط و آروم همین 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔