2777
2789
عنوان

ی نظر بهم میدین

189 بازدید | 24 پست

شوهر من ازم پانزده سال بزرگتر ولی خیلی ب خودش میرسه منم اولا خیلی میرسیدم ولی حالا بخاطر دوتا بچه نمیتونم وسی ودوسالمه من ب شوهرم خیلی اعتماد داشتم ی شب همین جوری رفتم سر گوشیش دیدم به ی شماره پیام داده وهتل قرار گذاشته منم همون نصف شب گفتم بهش اون زد زیر همه چی گفت کاری بوده منم قهر کردم رفتم ولی بخاطر بچه ها برگشتم ولی خیلی هنوز بهش شک دارم سه تا رمز براگوشیش گذاشته هرجابره باخودش میبره گوشیش توروخدا کمکم کنید چون زندگی باشک خیلی سخته

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
یک روز تعقیبش کن

نمیشه با دوتا بچه یکی سه ساله وی سه ماهه کسی رو هم ندارم نگهشون داره برام گلم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی بزن تو دیوار بشکون و گوشی ساده بده دستش..والله ما الان سه تا رمز داشت گوشیمون دارمون میزدن

بخدا امروز ب من گفت بده گوشیت بفروشم تو ی ساده هم برات کافیه

رفتارش الان باهات چطوره؟

مثل همیشه زیاد بامن صحبت نمیکنه بچه اهرو بردم حمام اومدم میگه چ اندام زشتی داری 

ب دوستشم گفته بود تو پیاماش برام ی زن موقت پیدا کن

آخه ی زن خیلی جوون تر از خودش داره  مشکلش چیه 😐😐😐

نمیدونم همش میگه بچه بیار برامح

بگو بیا باهم بریم ساده بگیریم ست کنیم ایش

میگم من مرد هستم زشته سر کار ولی تو ک توخونه ای