2777
2789

دختر ده روزه ام رو بخاطر زردی بستری کردن.مشکوک به عفونت ادراری بودن.از مثانه اش با سرنگ ادرار کشیدن.جواب کشت ۲۴ساعتش منفی شد.قراره فردا جواب کشت ۴۸ساعته اش بیاد.بچم رو سوراخ سوراخ کردن.انقدر موقع نمونه گیری گریه میکنه چشماش پر اشک و تنش خیس عرق میشه.خاله ها تورو خدا براش دعا کنید فردا جواب کشتش منفی باشه.بچه ام مظلومه.دلم خونه بخدا.اگه دلتون شکست دختر منم یاد کنید.خواهش میکنم

اگه ۲۴ ساعته ش منفیه ۴۸ ساعته شم احتمال ۹۹ درصد منفی میشه اصلا نگران نباش.خدا نی نی تو برات حفظ میکنه گلم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله تنش سالمه هیچیش نیست خدا سلامتی بهش بده همیشه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

انشالله به حق علی اصغر دخترت صحیح و سالم بیاد بغلت 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اگه ۲۴ ساعته ش منفیه ۴۸ ساعته شم احتمال ۹۹ درصد منفی میشه اصلا نگران نباش.خدا نی نی تو برات حفظ میکن ...

راست میگی دوستم؟بخدا انقدر گریه کردم.فکر و خیال کردم قلب درد گرفتم

سلام عزیزم.من تجربه مشابه تو رو داشتم.بیمارستان دولتی بودم ...هی سوراخ سوراخ اش کردن.با دکتر اش مشورت کردم و با رصایت خودمون اوردیمش خونه...تا دو سال هر ماه ارمایش عفونت میدادیم...و با یک سفکسیم خوب میشد...با دکترش مشورت کن..اگر میشه مرخص اش کنن..راستی به دختر من هم سرم زدن که تب اش قطع شد..بعد انتی بیوتیک...همبنجوری هم ازش ازمایش ادرارگرفتن...تازه بلد هم نبودن..دو بار فرو میکردن میگفتن پایینتر باید میزدیم...

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
راست میگی دوستم؟بخدا انقدر گریه کردم.فکر و خیال کردم قلب درد گرفتم

آره گلم اگه واقعا بهت گفتن ۲۴ ساعته منفی شده احتمال خیلی شدید ۴۸ ساعته شم منفیه.من خودم آزمایشگاه کار میکنم خیلی موارد نادره که تو ۴۸ ساعت کشت منفی مثبت بشه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر