2777
2789

لطفا بگید بعد چند ماه اقدام باردار شدید؟ اون ماهی که نی نی اومد تو دلتون کار خاصی کردید؟دارویی مصرف کردید؟ لطفا از تجربه هاتون بگید 

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید

بعد یکسال و نیم خدا پسرکم رو بهم هدیه داد زیر نظر دکتر بودم و شوهرمم آز اسپرم داد با دوفاستون باردار شدم و آخرای اقدام به خدا سپردم و سعی کردم موقع نزدیکی استرس نداشته باشم 

نه هیییییچ کارخاصی نکردم

تواولین پسرم چارماه اقدام

دومین ۳ماه اقدام 

سومی خداخواسته

ماشاءالله خخ

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یکسال و نیم خدا پسرکم رو بهم هدیه داد زیر نظر دکتر بودم و شوهرمم آز اسپرم داد با دوفاستون باردار ...

خداروشکر عزیزم خداحفظش کنه مشکلتون چی بود؟

نه هیییییچ کارخاصی نکردم  تواولین پسرم چارماه اقدام دومین ۳ماه اقدام  سومی خداخواسته م ...

خدا حفظشون کنه عزیزم . طبیعی باردارشدید؟بدون دارو؟

خدا حفظشون کنه عزیزم . طبیعی باردارشدید؟بدون دارو؟

آره خداروشکر

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ممنونم هیچی فقط تنبلی تخمدان و استرس دیوانه وار من و آرامش نداشتن به لطف فامیل شوهر 

من فهمیدم پولیپ دارم خیلی استرس گرفتم 😔 این ماه دکتر بهم کلومیفن داد امروز آمپولشو زدم

ان شاءالله شمام بزودی زودیه نی نی میادتودلت

مث جاریم

جاریم هم خودش هم شوهرش مشکل داشتن وبعد۳سال اقدام ودرمان خداروشکر بارداره

تازه ۲روزه فهمیدیم بی بی چک گذاشت

من فهمیدم پولیپ دارم خیلی استرس گرفتم 😔 این ماه دکتر بهم کلومیفن داد امروز آمپولشو زدم

چیز خاصی نیست خوب می شه با دارو کوچترین ترس و استرسی اثر عکس داره راستی شب ده تا هجده پریود مرتب نزدیکی کن

چند سانته؟اصلا استرس نداشته باش مثبت فکر کن کلومیفن رو بعضیا اثر خوبی داره

۷میل دکتر گف کوچیکه از ۱۰ میل به بالارو عمل میکنم.

میگم شاید بخاطر کلومیفن گرفته باشم اخه سابقه ندارم اینو

ان شاءالله شمام بزودی زودیه نی نی میادتودلت مث جاریم جاریم هم خودش هم شوهرش مشکل داشتن وبعد۳سال اق ...

مرسی عزیزدلم خداروشکر انشاالله که بسلامت دنیا بیاد

چیز خاصی نیست خوب می شه با دارو کوچترین ترس و استرسی اثر عکس داره راستی شب ده تا هجده پریود مرتب نزد ...

باشه عزیزم

۷میل دکتر گف کوچیکه از ۱۰ میل به بالارو عمل میکنم. میگم شاید بخاطر کلومیفن گرفته باشم اخه سابقه ندا ...

می گن کیست میاره و لی درصورتی که دوره مصرفت بالا باشه من سه ماه خوردم همراه با اچ سی جی ولی به بدنم جواب نداد