2777
2789
عنوان

زندگیم...

360 بازدید | 34 پست

من و شوهرم چندسال باهم دوست بودیم عاشق هم بودیم دیونه وار همو میخاستیم و ازدواج کردیم.6سال از ازدواجمون میگذره یه بچه یک ساله دارم.شوهرم چندماه پیش بهم خیانت کرد باورم نمیشد چون یه آدم با ناموس که اصلا تاحالا ازین جور چیزا تو کل دوستی و ازدواجمون ندیدم.تا چندماه تو شوک بودم وباورم نمیشد خودشم مونده تو کار خودش.میخاستم طلاق بگیرم که نتونستم بخاط اینکه هنوزم عاشقشم.و ازین بگم که خودم خیلی به خودم میرسم ولی خیلی زود عصبی میشدم و جلو جمع ضایش میکردم یا باهاش بد حرف میزدم.واون زنی که شوهرم باهاش بود اونم فقط چتی بود که یه زن زشت و سیاه که خیلی شلخته و موهای وز نگم براتون یعنی داغون.تو عکسا دیدم قیافشو.به شوهرم گفتم اخه اون چی داشت میگه هیچی بقران خودمم باورم نمیشه با یه زن غیرتو  بودم واینا.

بعد این موضوع فهمیدم شوهرم فقط من به خودم برسم نمیخاد اون محبت واحترا میخاد.

خواستم به خانمای نی نی سایت بگم که همه چی قیافه و بخود رسیدن نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسته عزيز منم چهار ساله با يه نفرم،،،بعد خ همو ميخوايم، قراره كه ازدج كنيم تا سال بعد ٠ خ از خيانت ميترسم، چيزه خاصي نديدم و همه چيو تعريف كرده در حده چت قبل از من بوده، پنج شيش سال پيش٠٠ ولي از خيانت ميترسم٠ خ زياد😖 

خداجانم خودت بهم كمك كن   

من  ۷ ساله ازدواج کردم

شوهرم اوایل میگف هیجی ازت نمیخام فقط محبت

بعد یه مدت دید فایده نمیکنم گفتش فقط از اخلاق خوب میخام

دید اینم ندارم

فقط الانا میگه داد نزززننننننننننن

من خیلی داد میزنم صدام خیلی بلنده

نمیدونم چیکار کنم

همش سر بیچاره داد میزنم

خودمم تازگیا از رفتارم شرمنده ام

نمیدونم چیکار کنم

😟😟😟😟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
من  ۷ ساله ازدواج کردم شوهرم اوایل میگف هیجی ازت نمیخام فقط محبت بعد یه مدت دید فایده نمیکنم ...

منم

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

من  ۷ ساله ازدواج کردم شوهرم اوایل میگف هیجی ازت نمیخام فقط محبت بعد یه مدت دید فایده نمیکنم ...

عزیزم سعی کن اخلاقتوکناربزاری وگرنه ازدست میدیش مهم ترین چیز ی که یه مردونگه میداره احترام ومحبت

خائنا شعورشون به این چیزا نمیکشه چون تنوع طلبن من که به خودم میرسیدم واخلاقمم باهاش خوب بود چرا؟؟؟

تنوع طلب بله هرکاری کنی باز خیانتش میکنه ولی گفتم شوهرم اصلا اهلش نبود قسم میخوردم روش ولی یه مدت خیلی بد برخورد میکردم