2777
2789

من یه مشکل بزرگ دارم 

چی بگم چه جوری صدا بزنم امام حسین جوابمو بده؟

وقتی ميخوام دعا کنم گریه م نمی گیره، چیکار کنم؟ 

من تو رابطه ام به مشکل برخوردم،بعد 2/5 سال خدافظی کرد و رفت، ولی من نتونستم کنار بيام هنوز،ميخوام دعا کنم پشيمون بشه و برگرده، چه دعایی کنم به امام حسین؟ بچه ها ميشه شمام دعام کنید، ممنون 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آگه صلاحت باشه برمیگرده

خیلی ساده میتونی از آقا بخوابي حتما میشنوی و دعا میکنه اگه صلاحت باشه برات پیش بیاد شاید دعا کرده و صلاح خدا چیز دیگه ایی بوده 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

از امام حسین بخواه به آرامش برسی.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بخواه قسمش بده به مادرش...

من پارسال هرروزده بارقسم میدادم به مادرش وحاجتموبهم داد...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
چه جوری قسم میدادی؟گریه هم میکردی؟  

بعدازنمازت دلت تنگ بودقسمش بده

امام حسین به مادرش ارادت خاصی داره صداتومیشنوه روایت داریم که حاجت میدن ائمه اگربه حضرت زهراقسمشون بدی...

من به امام رضام ایمان دارم واقعاًحاجت روامیشی دست خالی برت نمیگردونه

ولی بایدتوکل کنی توکل میکنی دیگه ناامیدنبایدباشی بایدبدیاخوب بپذیری

ان شاا...که به خیروخوبی حاجتت روبهت بدن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بعدازنمازت دلت تنگ بودقسمش بده امام حسین به مادرش ارادت خاصی داره صداتومیشنوه روایت داریم که حاجت م ...

عزیزم چند روز پیش رفتم حرم امام رضا 

اونجا دعا کردم گفتم یا امام رضا اگه هم قسمتم نیست اشکال نداره،فقط پشيمون بشه بیاد ازم معذرت بخواد،چون خیلی بد باهام تموم کرد،اما الان چند روزه هیچ خبری نیست... نا امیدم...

حتما امشب نماز میخونم و دعا میکنم 

من خیلی رو سیاهم شاید واسه این کسی جوابمو نميده.... 

تو هم واسم خیلی دعا کن این 2 روز رو....چون واقعا دلم آرامش نداره،،،، پر از غصه ام.... پر از بغض...پر از نا امیدی.... 

خیلی دعام کن.

یارب نظر تو بر نگردد.
بعدازنمازت دلت تنگ بودقسمش بده امام حسین به مادرش ارادت خاصی داره صداتومیشنوه روایت داریم که حاجت م ...

دعام می کنی؟ 

خیلی زیاد؟يه جور خاص؟

یارب نظر تو بر نگردد.
عزیزم چند روز پیش رفتم حرم امام رضا  اونجا دعا کردم گفتم یا امام رضا اگه هم قسمتم نیست اشکال ن ...

ان شاا...جوابتومیدن

ولی من واقعابه یه چیزی اعتقاددارم وقتی یه چیزی میخوام نمیشه واقعابعدهادیدم که اشتباه بوده خواسته م وهمه چیزدست به دست هم داده که یه چیزی دیگه برام اتفاق بیوفته

شاکرباش همیشه خیلی قلبتوآروم میکنه

توبدترین شرایطم بگوکم کم انگارکائناتوبرات جمع میکنه وهمه چیزمثبت میشه

توبدترین شرایطم شاکرباش جواب میگیری

توکل کردنم آرومت میکنه چون انگارمنتظری یابشه یانشه برات راحت تره قبول هراتفاقی❤💙ان شاا...که بزودی نتیجه ی دعاهاتوببینی عزیزم😍😚

دعام می کنی؟  خیلی زیاد؟يه جور خاص؟

آره عزیزم حتماًهمین الان از ته دلم دعات کردم❤💙ان شاا...به خواسته ی دلت برسی

راهی نیست واسه ارتباط دوباره ازطرف خودت؟