2777
2789
عنوان

هرکسی يه جمله واسه امام حسین بنويسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 58 پست

یا امام حسین شما حضرت علی اصغر خیلی دوست داشتین پس میدونین چقد حس شیرینیه از خدا بخواین یه بچه سالم و صالحم به من بده خیلی دیگه حاجت دارم ولی این یکی خیلی ذهنمو مشغول کرده خدا رو به حرمت شما قسم دادم که این روزا خبر خوش بشنوم بعدشم سلامتی واسه امام زمان و همه 🙏🙏

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
یا امام حسین شما حضرت علی اصغر خیلی دوست داشتین پس میدونین چقد حس شیرینیه از خدا بخواین یه بچه سالم ...

انشاالله دامن همه منتظرا سبز شه...شمام توشون

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسین جان تورو به حق امشب ارزومو بده خدایا من ازت چی خواستم جز یه بچه سالم خدایا هدیتو ازمن گرفتی حتما حکمتیه، دارم داغون میشم بعد از کلی درمان حامله شدم پریروز سقط کردم اولین بچم بود یا امام حسین اگه صدامو میشنوی به حق علی اصغرت خودت شفاعتمو پیش خدا کن بخدا من تحمل اینقدر دردرو ندارم دلم به شوهرم میسوزه کلی خورد تو ذوقش  خدایا کلی امید بسته بودبم لباسایی که واسش رفتم زودی خریدمو چیکار کنم ای خدا کمکم کن

امشب مراسم سینه زنیه تو شهر؟یا فرداشب؟

امشب فردا شب شام غریبان

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
انشاالله دامن همه منتظرا سبز شه...شمام توشون

ممنون عزیزم خدا حاجت شمارم بده

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
باید گریست به حال مردم اسیر شهری که به حال آزاده ای می گریند...

ب حال مظلومیتش میگریم، وگر نه عباس و حسین ، شیر کربلا بودن، با اقتدار بودن، مایه ی افتخار هستن.

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

ب حال مظلومیتش میگریم، وگر نه عباس و حسین ، شیر کربلا بودن، با اقتدار بودن، مایه ی افتخار هستن.

کاش کسی به حال مطلومیت ملت بدبخت و بیچاره ایران گریه پیکرد کخ باید خوون گریه کرد

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
یادم نمیره چجوری دلمو شکستی امام حسین دست رد زدی به سینم دلم شکسته!

نگو منم دلم بد جور شکست اونروز که رفتم سونو دکتر گفت قلب بچت نمیرنه خیلی امام حسین رو صدا زدم اما نمیدونم چه حکمتی بود که حرف دلم گوش نکرد

حسین برای آب کشته نشد برای مبارزه باظلم و بی عدالتی شهید شد.برای جنگیدن با فساد وجاه طلبی فاسدان و فاسقان خانواده ش قربانی شد.در مظلومیت حسین همین بس ک  تشنگی اش رو برجسته کردن وبانگ می زنند.واقعا یاران امام شجاع ترین و ناب ترین بودند ک درمیان صدای پرزرق و برق سکه های فاسدان وظالمان زمان خود صدای یاری مولای خود را شنیدند.درود خدا بر حسین ویارانش

کاش کسی به حال مطلومیت ملت بدبخت و بیچاره ایران گریه پیکرد کخ باید خوون گریه کرد

ب حال ایران خون گریه کنیم، باز هم بی فایده اس

تا وقتی ملت سرشان را کرده اند زیر برف، چاره ای نیست

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

نگو منم دلم بد جور شکست اونروز که رفتم سونو دکتر گفت قلب بچت نمیرنه خیلی امام حسین رو صدا زدم اما نم ...

هربار صداشون زدم جواب ندادن بهتر که نشد بدترم نشد ، جواب نمیدن خب منم دیگه صداشون نمیزنم😔

امشب ازش هیچی نمیخوام😭😭😭😭😭 وای بدنت😭😭😭😭😭

مکن ای صبح طلوع...😢😢

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ