2777
2789
عنوان

هرکسی يه جمله واسه امام حسین بنويسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هربار صداشون زدم جواب ندادن بهتر که نشد بدترم نشد ، جواب نمیدن خب منم دیگه صداشون نمیزنم😔

عزیزم اینطوری نگو.اولا خدا از ما عاقل تره دوما خدا از ما به خودمون و بقیه عالم تره سوما خدا نسبت به ما از خودمون مهربونتره ماخیلی وقتا خودمون به خودمون آسیب میزنیم چهارما خدا  باما دشمنی نداره وعاشق همه ی ماست .پس اگه یه چیزی رو نمیده صد در صد یه مشکلی هست که اگه مااون رو نداشته باشیم خیلی بهتره

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
خیلی خیلی بنده رو سیاهم...😔😔😔😔

دور از جونت. عزیزم‌ما هر چی هم باشیم آقامون رو دوست داریم و گریونشیم. کرم ارباب خیلی زیاده. تو روز عاشورا به اون وحشی ها و حرومی ها نظر کرد... یعنی به ما نظر نمیکنه؟😢😢

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
نمی دونم،خودم احساس میکنم از رفتارام خسته شده بود  بهم گفت مشکل دارم نمی تونم بمونم، ازم خدافظ ...

پ به درد نمیخوره

بهونه آورده☹

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

امام حسین جان شرمندتم که انسان خوبی نیستم، ترا خدا به داد دل من برس آرومم کن کمکم کن حکمت یه اتفاق رو بفهمم حالم خوب بشه، کسایی که بهم ظلم وبدی کردن جلو روم راست راست میخندند ترا خدا از خدا بخاه تو

همین روزا تو همین دنیا به همون شکلی که بهم بدی کردن جزا ببینن وسر خودشون بیاد، دلم میخاد این ماه مامان بشم  بچه های سالم وصالح وزیبا ومهربان نسبت به من وپدرشون بدنیا بیارم کمکم کن، حال شوهرم خوب بشه، به مامان بابامم کمک کن، سلام ودرود خدا بر تو ویارانت باد      🌹  

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی