2777
2789

سلام بچه ها کسی در مورد اقامت توی کشور هلند و وضعیت ادامه تحصیل و ازدواج در اونجا اطلاعی داره؟لطفا کمک کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هلند از نظر كاري خيلي سخت اقامت ميده، مثل خيلي از كشورا نيست كه اگر پيشنهاد كاري داشته باشي راحت قبول كنه، تحصيلي اگر بتوني پوزيشن دكتري پيدا كني بهترين كاره، مدرك تحصيليت چيه؟ و رشتت، ي راهي هست جديدا اومده بيزنس پلن بايد بنويسي ولي اصلا كار راحتي نيست، ازدواج هم براي شما كه ايراني يكم شايد سخت تر باشه، قانوني كه نوشته شده اينه كه بايد دو سال از نامزدي يا اشنايي گذشته باشه ولي خوب هميشه استثنايي هم داره اگر بتوني ثابت كني ازدواج واقعي هست، بعد از ازدواج سه سال اونجا بايد زندگي كنين با هم، و شنيدم ممكنه پليس بياد حتي خونتونو سر بزنه كه ثابت بشه واقعيه ازدواج، بعدش ميتوني امتحان زبان و شهروندي بدي و تقاضاي پاسپورت كني 

زبانشون داچه دانشگاهاشون به زبان خودشونه مگر در مقاطع فوق و دکتری اونم یه رشته های محدودی

نه اتفاقا از مقطع فوق اكثر رشته ها انگليسي هستن مگر رشته هايي مثل زبان يا فرهنگ هلندي 

نه اتفاقا از مقطع فوق اكثر رشته ها انگليسي هستن مگر رشته هايي مثل زبان يا فرهنگ هلندي 

من داشتم تمام تابستون تحقیق میکردم برای مهاجرت اینا رو خوندم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ببینین دوستان من امسال تازه باید کنکور بدم و نامزدی هم هستم ولی عقد نکردم چون شنیدم اگ بخای مهاجرت کنی مجرد باشی شرایطش راحت تره.رشتم گرافیک هست.میخاستم اونجا ازدواج کنم و اونجا شروع ب کار و تشکیل زندگی بدم..

من داشتم تمام تابستون تحقیق میکردم برای مهاجرت اینا رو خوندم

توي سايتا خيلي چيزا مينويسن براي اينكه شمارو جذب كنن مثلا از هلند سخت ميگن كه خودشون كار اقامت المان انجام ميدن بگي اون راحت تره برم اونجا، من هلند زندگي ميكردم از روي تجربه ميگم عزيزم، ولي كلا هلند سخته براي مهاجرت اول تحصيلي اونم دكتري دوم ازدواج راحت ترينشه، مگر ي باباي مولتي تيلياردر داشته باشي ميلياردي سرمايه گذاري كني با روي خوش ميپذيرنت 😃😃

توي سايتا خيلي چيزا مينويسن براي اينكه شمارو جذب كنن مثلا از هلند سخت ميگن كه خودشون كار اقامت المان ...

میشه در مورد راه دومدوم بیشتر توضیح بدی متوجه نمیشم

ببینین دوستان من امسال تازه باید کنکور بدم و نامزدی هم هستم ولی عقد نکردم چون شنیدم اگ بخای مهاجرت ک ...

شما سنت خيلي كمه، نامزدت هلنده؟  اگر بخواي تحصيلي بري براي ليسانس كمتر رشته ها هستن براي زبان انگليسي و كلا هزينه خيلي بالايي داره، حتما هلندو ميخواي؟ نميخواي مثلا ارل بري المان بعد بري هلند؟ 

شما سنت خيلي كمه، نامزدت هلنده؟  اگر بخواي تحصيلي بري براي ليسانس كمتر رشته ها هستن براي زبان ا ...

نه نامزدم ایرانه.چرا آلمان یا کشورایکشورای ک توش امنیت همه جانبه باشه خوبه فقط هزینه خیلی مهمه چون زیاد نمیخایم هزینه داشته باشه مهاجرت