2777
2789
عنوان

حال و روز این روز های من...

668 بازدید | 21 پست

حدود ۴۰ روزه که سز شدم  خودم مشهدم و خانوادم تهران مامانم تا ۲۰ روزگی بچم کنارم بود 

اما بعد از اینکه رفت من عمق سختی خانه داری رو درک کردم نه شامم معلومه نه ناهار نه از پس کارای خونه برمیام نه به خودم میرسم از شوهرم کلی دور شدم دایم خستم یا دارم بچه شیر میدم خونه هام همش نامرتبه اتاق خوابم یه هفتس لباساش تا نشده تا بچه میخوابه من یا بفکر غذای اونروزمم یا کنارش بیهوش میشم 

منی که هر شب ارایش کرده در انتظار شوهرم بودم الان یک روز درمیون به زور دوش میگیرم از یه طرف غر غر های شوهرمم بابت وضع خونه اذیتم میکنه خیلی داغونم بچه ها کلی فاصله افتاده بینمون دیشب تو تراس نشسته بود منم بچه رو خوابوندم رفتم نشستم پیشش گفت پاشو برو تو دارم فک میکنم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

عزیزمممممم،نگران نباش،میگذره،یه کم طول میکشه تا چم و خم کارا دستت بیاد،منم وقتی دخترم بدنیا اومد همین وضع شما رو داشتم،الکی غصه نخور،شوهرت هم اگه ادم فهمیده ایی باسه،درک میکنه اوضاع رو.

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حال و اوضاع این روزات طبیعی هستش ناراحت نباش میگذره.سعی کن فقط از شوهرت دور نشی زمانایی که نی نی میخوابه باهم وقت بگذرونین

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

وضعیت خودت و خونه که طبیعیه ولی درباره شوهرت بهش بگو به کمک نیاز داری اگه خودشم نمیتونه یه کارگر واسه تمیزکاری و پخت وپز بگیره 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

عزیزم دست کم تا شش ماهگی همینه

زیاد سخت نگیر اگه ماشین ظرفشویی داری ظرفها رو بریز داخلش اخر شب روشن کن

کارای خونه هم از شوهرت کمک بگیر بالاخره تنها بچه شما که نیست . 

خودتو خسته نکن بیشتر استراحت کن فقط هم نظم ظاهری خونه رو حفظ کن. 

یکم طول میکشه تا قلق زندگی بابچه دستتون بیاد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست....خیلی خیلی قدیمی بودم ترکوندنم که جانی تازه بگیرم

عزیزم اگ میتونی ی کارگر بیار ی روزه خونه رو مرتب میکنه نیاز نبس ب شوهرتم بگی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

واسه کارهات زمانبندی داشته باش. 

سعی کن ساعت خواب نی نی رو تنظیم کنی.

تایم هایی که اون میخوابه خونه رو جمع و جور کن.

بابام من وقتی که داداش ام متولد شد خیلی به مامانم کمک کرد از بچه نگه داری میکرد اون رو میبرد حموم و از این موارد.....

شما هم ازش کمک بخواین.

بچه شما هست بچه اونم هست. 

هیچ وقت نزار فاصله بین شما و آقای شوهر  باشه.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها

شوهرت بچه نمیخواست؟

وقتی که خونه ست با شیرین زبونی بچه رو بسپر بهش و به کارهای خودت برس،

یه نوزاد بیشتر وقتها خوابه ،شمام یه برنامه ریزی کن به کارهات برسی.

بن بست دلم را تو فقط عابر باش

نه اصلا درکم نمیکنه بهم میگه تنبل شلخته دوبار غذا از بیرون گرفت داشت خودشو میکشت که تو چرا اشپزی نمیکنی خیلی خستم خیلی وقتا بخاطر زخم زبوناش گریه میکنم تو تنهایی ایندفعه دکتر برام قرص افسردگی نوشت

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
شوهرت بچه نمیخواست؟ وقتی که خونه ست با شیرین زبونی بچه رو بسپر بهش و به کارهای خودت برس، یه نوزاد ...

دوسال منتظر بودیم

عزیزم دست کم تا شش ماهگی همینه زیاد سخت نگیر اگه ماشین ظرفشویی داری ظرفها رو بریز داخلش اخر شب روشن ...

اصلا نمیتونم خوابش برنامه نداره که ماشینم وصل نیس

ببخشید گلم ولی به نظر من شما باید یه برنامه ریزی اساسی بکنی که به همه ی کارهات برسی ، من خیلیا رو دیدم که با وجود بچه ی کوچیک به همه ی کارهاشون میرسن 

خب شما صبح ها یک ساعت زودتر از نوزاد پاشو خونتو تمیز کن ، و در طول روز هم که بچه خوابه غذا درست کن، غذاهاتم زیاد بزار که مجبور نباشی واسه شام دوباره غذا بپزی 

وقتی بچه خوابه برو حموم و به خودت برس 

به نظر من یکم سخت هست ولی با برنامه ریزی خیلی راحت میشه