سلام صبحت بخیر مامان مهربون از الان به خودت استرس نده لطفا بابا یه سرماخوردگیه دیگه 😉
فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما الان نی نی داری بدنت مقاومتش اومده پایین بیشتر مواظب خودت باش
فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98
سلام منم باردارم و سرما خوردم دقيقا دركت ميكنم به دكترت تماس بگير و بهش بگو من وقتي ميخوام سرفه و عطسه كنم دستم رو ميزارم روي دلم سوپ مرغ و اب ميوه مخصوصا ليموشيرين و پرتقال همچنين تركيب ابجوش و يك قاشق چاي خوري عسل و ايليمو هم يادت نره مايعات فراوان