2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 94 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢😢😢😢😢😢

برای همیشه روحم‌ میمیره

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

ای وای.  اگه تحملش رو داشته باشم به روش نمیارم که قبح قضیه نریزه.  اگرم به روم اوردم باید تا تهش برم دیگه.  اگه قراره که یه مدت دعوا کنی و بعد به روال عادی زندگی برگردی بهتره اصلا به روش نیاری. 

یا رب نظر تو برنگردد****برگشتن روزگار سهل است 😊
بعدشم فیلم برداری تموم می شد و از صحنه میومدی بیرون😆

نه

فیلمبرداری اونجا که من در حالی که به افق‌خیره ام از هواپیما به مقصد آمریکا پیاده میشم  تموم میشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اگه دو تا بچه داشته باشی چی؟

زندگی مسالمت امیز😏

بدون رابطه و همخوابی 

دور ازش میخوابم 

فک میکنم حیوون خونگی دارم

سخته ولی چ کنم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞

واقعابعضی ازمردهالیاقت خانم هارم ندارن لیاقتشون زنای کثیف بیرونم نیست عزیزم خیانت بخشودنی نیست این حرف منوبه یادداشته باش این اولین چیزیه که ازش دیدی؟

اگه اولیشه پس به معنی شروع سختی هاس ولی اگه نه پس بازم تاابدهمینه😩😩😣😣

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

ولش کن بی خیال بچسب به زندگیت عزیزم بهش فکر نکن زندگیتو کن  نباید به روش بیاری که در جریانی از این به بعد خودتو بهش نزدیکتر کن محبتت بیشتر بشه خداروشکر که دختره داره میره و تو هم فهمیدی

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏