2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 94 پست
اگه دو تا بچه داشته باشی چی؟

نگو ک حکایت زندگیه خودته...

وااااااای....بخدا هنوز دوهفته نشده اومدم نی نی سایت ب شوهرم شک کردم انقد اینجا داستان خوندم...مخم داره سوت می کشه...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش روبه رو می کنم و دلیلشو می پرسم و بعدم برای مدتی ولش می کنم میرم هر توجیهیم که بگه برام قابل ق ...

دیشب من با چنین چیزی مواجه شدم.

اونموقع خاب بود.تو اتاق دخترم.

منم در اتاق خاب خودمونو قفل کردم.صبح که اومد لباساشو برداره.دید در قفله چن بار صدام زد و من درو باز کردم گفتدچرا درو بستی گفتم چون حالم ازت بهم میخوره گفت چرا؟منم بهش گفتم‌.

خلاصه رفت سر کار و پیام داد که اینقد تند نرو.

و من خواهرانه باهاش حرف زدم ودوس داشتم بهش پیام بدم چون بهم آرامشی میداد که تو نمیدی. و خودشو هرجور بود توجیه کرد.

منم گفتم دیگه باهات کاری ندارم.هر غلطی دلت میخاد بکن.و منم فقط به خاطر بچه هام تحملت میکنم

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

دراون صورت خونش حلاله 

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
از صحنه روزگار محوش میکردم .شوخی میکنم ولش میکردم احتمالا ولی باید در موقعیتش قرار بگیریم تا بتونم د ...

خدا نکنه کسی تو همچین موقعیت هایی قرار بگیره

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
اگه دو تا بچه داشته باشی چی؟

نمی دونم بچه هاتون چند ساله ان

اگه سنشون قد میده خیلی راحت براشون توضیح بدین گاهی بین زن و شوهر مشکلات و ناراحتی پیش میاد برای اینکه حل بشه شاید نیاز باشه مدتی جدا شن یا بحث کنن و... 

ولی در هر حال صرف نظر از هر تصمیمی که می گیری یادت باشه شما اول خودت یه انسان بودی بعد همسر شدی بعدش بچه اوردی. چون بچه داری دلیل نمیشه بخشهای دیگه ی وجودت رو نابود کنی به دست خودت

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
دستکشای خونیمو درمیاوردم  چاقو و بدنشم دفن میکردم  و با آرامش در حالی که چمدونم توی ...

😂😂😂من نهایت کاری که کردم.اینکه رختخوابمو ازش جدا کردم.و باهاشم اصلا حرف نمیزنم‌.

چون بخاطر بچه هام باید بمونم

مردتیکه عوضی پرووو 

بخاطر بچه هات باهاش زندگی کن ولی دیگه محلش نده پرو رو

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
😂😂😂من نهایت کاری که کردم.اینکه رختخوابمو ازش جدا کردم.و باهاشم اصلا حرف نمیزنم‌. چون بخاطر بچه ه ...

واقعا ناراحت کنندست😔😔😔

من اونو به شوخی گفتم حال و هواتون عوض شه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

دیشب من با چنین چیزی مواجه شدم. اونموقع خاب بود.تو اتاق دخترم. منم در اتاق خاب خودمونو قفل کردم.صب ...

واي عزيزم خيلي سخته 

چقدر پرو كه تو روت گفته آرامشي كه اون ميداد تو نميدادي 

بگو خيليا هم هستن آرامش به من ميدن كه تو نميتوني بدي😡 

عجبا 😡

اگه من بودم خیلی عصبانی می شدم غصه هم میخوردم اما به سختی تمام قضیه را مخفی میکردم.

دنبال این بودم که حدود این رفتارها تا کجاست. آیا فقط کلامی است؟ آیا یکنفر هست یا بیشترند... 

بعد جمع آوری اطلاعات می رفتم پیش مشاور خانواده ... این برای زمانی است که فرضا بچه داشتم. اما اگه بچه نداشتم بعد از فهم صحت و حدود ماجرا  وضع شوهر = انا لله و انا الیه راجعون ... 

مرا هزار امید هست....
نمی دونم بچه هاتون چند ساله ان اگه سنشون قد میده خیلی راحت براشون توضیح بدین گاهی بین زن و شوهر مشک ...

بچه هام یکی ۶ساله و یکی ۱۰ماهه.

میدونم که بچه اولم تحمل جداییمونو نداره.دلم نمیاد.بارها به طلاق فکر کردم ولی دلم نمیاد بچه هام بچه های طلاق بشن