2777
2789

شوهرم هفته پیش تصادف کرده مقصر طرفه جلوی ماشین داغون شده مدارک هردو ماشین کامله و هردو بیمه ایران هست ماشینو با جرثقیل بردن بیمه که از بیمه گفتن چون خسارت زیاده نمیشه تخمین زد خودشون ادرس دادن که ببرین نمایندگی ایران خودرو که ما خودمون هماهنگ میشیم حالت من تحقیق کردم مث اینکه سقف بیمه ها تا 7 میلیونه امروز که شوهرم رفته بازدید کنه میگه خیلی عالی کار کردن در حد نو بعد مهندس اونجا گفته این احتمالا 8تومن بگذره حالا من میخوام بدونم ما که مقصر نیستیم چیکار کنیم توذوخدا راه حلی دارین بگین

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا صبر کنید دقیق چقدر چک میده بیمه.بقیه خسارت رو باید مقصر پرداخت کنه.

اگه مقصر قبول نکنه کار به شکایت میکشه؟و تا وقتی پول ایران خودرو ندیم ماشین اونجا میمونه دیگه

من تو بیمه ایران کار میکنم.خسارت مالی از ۷ میلیونو ۷۰۰ شروع میشه تا ۱۵۴ میلیون

تو این مواقعی که خسارت از سقف میگذره و طرف نده باید چیکار کنیم؟کار به شکایت میکشه

یکی میشه لطف کنید اینم بگید امروز شنیدیم گفتن که 10 درصد مبلغ بیمه ما باید بدیم درسته یا نه؟

حالا اون بستگی داره طرف مالیشو چن زده باشه اگه مثلا ۷۷۰۰ زده باشه و خسارت ۹ تومن باشه طرف باید از جی ...

اینو بیمه هماهنگ میکنه که مقصر بده یا ما خودمون؟مراحل شکایت چه طوره؟

آره مرکز خسارت بیمه تعیین میکنه

خانوم خیلی ممنون 

این ده درصدی که میگن ما باید خودمون بدیم یعنی 10درصد پول بیمه