من دومین سقطمو چند روز پیش تجربه کردم حالا دکترم گفته ماه بعد ک پریودت تمومید باید عکس رنگی بگیریم از رحمت. چجوریاس کسی انجام داده؟ من خیلیییییی میترسم میگن خیلی درد داره
خب معلومه که درد داره،ولی نه انقدر که قبلش مسکن بخواد،یه دستگاهیو وارد واژن میکنه اونموقع یه کم درد داره و یه مایعی هست که به رحم تزریق میکنه اون موقع اذیت میکنه
اره میفهمم...منم دو تا سقط داشتم...البته عکس رنگی برای تشخیص چسبندگی لوله های فالوپه ک بعد سقط و جراحی های شکمی ممکنه ب وجود بیاد چسبندگی باعث سقط نمیشه باعث ناباروری میشه چون تخمک رها شده نمیتونه ب اسپرم برسه بعد سقط های مکرر چون احتمال چسبندگی میدن ی عکس رنگی مینویسن ک اگه چسبندگی باشه باز شه...انشالله ک نداری و ب خوبی و حوشی باردار میشی و بعدم نی نی ت صحیح و سالم بغل میکنی
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
فکر نکنم بسته باشن مال من... چون تا اقدام میکنم حامله میشم ولی میرسه هفته ۵ خونریزی میکنم ....
ان شاءالله چسبندگی نداری برومرکزناباروری توی تهران یادکترچوبسازکرمانشاه عالی ان
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
فک می کنم کلا 20 دقیقه شد، سختی ایش برا من این بود که اتاق سرد بود که دستگاه عکس برداری داغ نکنه، بعد هم خانمه برای هر عکس می گفت تا 20 ثانیه نفس نکش که من خیلی نفسم کمه، سختم بود