2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 66 پست
واقعا؟ مسکن چی مصرف کردی؟

شیاف دیکلوفناک داد دکتر بهم قبله عکس رنگی پنج دقیقه قبلش انجام دادم دردش کم بود نترس 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون هیستروگرافی هستش؟

تو این مورد ماده حاجب رو داخل رحم تزریق میکنن تا رحم و تخمدان ها و اتصلاشون بررسی بشه

راجع ب دارو هم وقت که گرفتین خودشون توضیحات میدن

راستش من خودم واسه کسی انجام ندادم ولی در حد تئوری میدونم ک درد نداره زیاد ولی عوارض داره

❤❤❤خدایا ممنونم واسه همه چی ❤❤❤
من انجام ندادم ولی دوستم میگفت اگه چسبندکی نداشته باشی درد انچنانی نداره مثل پریودیه...چون ی مایع تز ...

دوتا سقط 

سقط قبلی ی آزمایش  خون مفصل داد ک مشکلی نداشت... منم خیلی پیگیرم میخوام حتما مشخص شه چرا سقط میشن به سومی نرسه... خدا نشون هیچ کس نده درد فیزیکیش ی طرف درد روحیش ی طرف دیگه

میدونید خاتما نوع عکس رنگی درخواستی متفاوت 

مثلا من بخاطر این که بفهمه دکتر م ک چسبندگی دارم یا ن عکس انجام دادم

مال سقط بچه شاید فرق کن نمیدونم 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
من يه بار يه جايي بودم دختره ميخواست بره عكس بگيره،رفت يه ربعي اون تو بود بعدش يكم رنگش پريده بود ول ...

مشکل اینجاست من واژینیسموس داشتم همچنان میترسم کسی دست بزنه بهم چ برسه به این آزمایشا....

خب ۱۰۰ تا تایپیکو و هزاران نظرو ک نمیشه خوند  میخوام یکی ک انجام داده بهم بگه چطور بوده و گرنه ...

چندتاشو بخونی دستگیرت میشه دیگه نمیخواد ۱۰۰تاشم بخونی 

من چندبار گفتم چه بلاهایی سرم اومد حمله کردن بهم که چرا میترسونیش و این حرفا ولی من واقعیتو گفتم 

واسه همین گفتم برو تاپیکارو بخون

مشکل اینجاست من واژینیسموس داشتم همچنان میترسم کسی دست بزنه بهم چ برسه به این آزمایشا....

منم همينم،امروز يكي گفته بود پاپ اسمير اصلا درد نداره...😯

حس كردم من از فضا اومدم چون تا يه روز دل درد داشتم

اره واقعا ی لحظه ب حدی دردداشت ک حس زایمان داشتم بااینکه بچه ندارم گفتم وای اگ درداین اینجوریه زایمان چجوریه من اصلابچه نمیخوام

خخخخخخ باخودم گفتم من دردشوحس نکرده بودم خوشی زده زیردلم بچه میخوام 

چون یک لوله ام بسته بود با ماده بازش کردن دردداشت اگه لوله عات سالم باشن دردنداری من فکرکردم سالمن

ولی ی جیغ بنفش هم کشیدم😛😂😂😂😂😂

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی