2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا سقط  سقط قبلی ی آزمایش  خون مفصل داد ک مشکلی نداشت... منم خیلی پیگیرم میخوام ح ...

اره میفهمم...منم دو تا سقط داشتم...البته عکس رنگی برای تشخیص چسبندگی لوله های فالوپه ک بعد سقط و جراحی های شکمی ممکنه ب وجود بیاد چسبندگی باعث سقط نمیشه باعث ناباروری میشه چون تخمک رها شده نمیتونه ب اسپرم برسه بعد سقط های مکرر چون احتمال چسبندگی میدن ی عکس رنگی مینویسن ک اگه چسبندگی باشه باز شه...انشالله ک نداری و ب خوبی و حوشی باردار میشی و بعدم نی نی ت صحیح و سالم بغل میکنی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
اره واقعا ی لحظه ب حدی دردداشت ک حس زایمان داشتم بااینکه بچه ندارم گفتم وای اگ درداین اینجوریه زایما ...

فکر نکنم بسته باشن مال من... چون تا اقدام میکنم حامله میشم ولی میرسه هفته ۵ خونریزی میکنم ....

بروپیش دکترمریم نوری توی ایلام میگن کارش خیلی خوبه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
فکر نکنم بسته باشن مال من... چون تا اقدام میکنم حامله میشم ولی میرسه هفته ۵ خونریزی میکنم ....

ان شاءالله چسبندگی نداری برومرکزناباروری توی تهران یادکترچوبسازکرمانشاه عالی ان

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی