2777
2789

چرا یه عده فقط شرشون میرسه به آدم ؟ روحیم خرابه با یه قومی ازدواج کردم که فقط دنبال از هم کندن هستن دریغ از یه خیر که ازشون برسه فقط دنبال سواستفاده از هم دیگن . تربیت هم که هیچچچ صفر فقط مثل درخت رشد کردن اومدن بالا . همسرم صلح با دعوا رفته سر کار گریه من و اضطراب ‌پسرمو دیده یه اس ام اس نداده ببینه زنده ایم یا نه چه جور تربیتیه این؟؟؟ امروز از ته دلم خواستم خدا ازشون نگذره که فقط شر میندازن تو خونه ما . یه تلفن میزنن زندگیمون از این رو به اون رو‌میشه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂فقطططط عاااشششق اون تيكه ك تربيييت كه هيييچ مثل درخت رشد كردن شدم😂😂😂دقيقااا نامزد من و توصيف كردين😅😅😅 اما من تصميم گرفتم ببخشمشون تا خودم ب ارامش برسم و اينكه بخاطر همين مسائل درخت مورد نظر ازم جدا شد دعا كنين امضام تا جمعه تبديل ب واقعيت بشه 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

خونواده شوهر منم همین بودن ولی خوشبختتر هم شدن همشون 

نمیگم بلا سرشون بیاد ولی برام جالبه ک خودم ی فکر درباره کسی کنم سرم میاد ولی اینجور آدما ...

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

نه عزیزم قطعا نمی بخشه و من ایمان دارم سخت ترین مجازات ها رو دارن در آینده چون ی دعوا ممکنه پرده هایی رو بین زن و شوهر برداره که دیگه تا آخر عمر هیچ وقت اون احترام و حرمت و عشق رو نسبت به هم نداشته باشن ......متاسفانه این بلا سر زندگی من اومد دو تا از خواهر شوهرام و. مادرشوهرم در یک برهه از زندگیمون جهنم کردن زندگیمونو به حدی که شب عروسی هم قهر و بدون هم خوابیدیم الان خدا رو شکر بهترینها هیچ وقت حرمت و عشق اولیه برمیگردم خدا انشاءالله مجازاتشون کنه به بدترین شکل

بلایی سر من اوردن غیر قابل توصیف من همش میگم خدا هم ببخشه من نمیبخشم هرچند فعلا دارن راست راست میچرخن و اوضاع وفق مراد دلشون هست و ادعای پیغمبری دارن ولی منتظر نشستم 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

عزیزم اگه یه مرد خوب باشه هر چی خانواده ش فتنه کنند کاری نمیتونن بکنن مشکل اصلی شوهرته که واکنش نشان می دهد منم  هفت ساله اسیرم دیگه بریدم شرایط طلاق رو ندارم ادامه هم نمیتونم بدم اما بالاخره یه روز طلاق میگیرم من با یه نفر ازدواج کردم که از نظر فرهنگی طبقاتی صد پله از خودم پایین تره هم خودش هم خانوادش 

خدا رو قسم میدم به حق این شبهای عزیز سایه شوهرم از سرم کم بشه الهی به زودی بمیره به حق این شبهای عزیز برای اینکه آدم بشه زیاد دعا کردم اما نشد تنها راه راهش یا مرگه یا طلاق

من خواهرشوهرم اينطوري بود الان خداروشكر گوش شيطون كر ديگه خبري نيست مثيكه 

ولي خداييش چوب خدا صدا نداره بدجور جواب كارهاشو ديد ميخواست منو تبديل به يك زن مطلقه كنه دختر خودش طلاق گرفت ديگه هم دست از سر من برداشت

البته من راضي نبودم اينطوري مجازات بشن ولي خب خداي بالاسر آه ي كه يك نفر از ته دل ميكشه و ميشنوه

دلم گرفته دوستمون راست گفت شوهرم‌باید آدم باشه و نگذاره کسی موش بدوونه که نمیکنه بچه ها  کلا از ...

دلسرد نشو 

اروم باش 

توكل به خدا كن 

ما عاشورا نذري داريم سر ديگ نذري برات يك بارم از جانب شما هم ميزنم و براي خودت و بچه ات و شوهرت ارزوي يك زندگي پر از ارامش و ميكنم انشالله همه مشكلاتت حل بشه