2777
2789
عنوان

اخلاق و چهره بچه هاتون به کی رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 93 پست

تا یک سال اول که نود درصد یا میگفتن شبیه منه

یا میگفتن شبیه مامانمه یا داداشم... الان که هیجده ماهشه بینیش مثل مامانمه، چشمش داداشم. بقیه‌‌شم شبیه شوهرم.. اخلاقشم عین خودمه

🖤

چ شانسي از تو خواهر كم ميديدي لابد اونارو  جوجتم شبيه اونا شده

نه باباهرآخرهفته پیششونیم

ولی خدایی قیافشون ازمن بهتره خخخ

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر اولم شبیه خودمه دختر دوم کپی باباشه😂😂تقسیم عادلانه از نظر اخلاقی هر دو ماهن خیلی بالاتر از خو ...

ماشاءالله به دخترات 

برعکس دخترای من اولی کپی باباشه دومی کپی خودمه ، خیلی حس خوبیه بچت شبیهت باشه من که آرزوم بود😁

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

هیکلم و کشیدگی دستام به مامانم . خندون بودنم و خوش اخلاقیم به مامانم مدل ابروهام به مامانم ولی پر بودنش به بابام اینکه زیر بار زور نمیرم به بابام و اینکه تمام افراد خانواده مادر و پدری سفید پوست هستن اما من گندمی روبه سبزه 

دخترمن آرومیش به من رفته ولی بیشترچیزاش به باباشوخانوادش😐مخصوصامادرشوهرم😐

پس قراره از این به بعد عاشق مادرشوهر شی😂

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
اولش پسر من بود، ولى نمى فهمم چه اتفاقى افتاد كه صورت و اندام و اخلاقش مثل پدرش شد، مثل دو نيمه سيب. ...

لابد خیلی عاشقشی خدا برات کپی زده 😄

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
ماشاءالله به دخترات  برعکس دخترای من اولی کپی باباشه دومی کپی خودمه ، خیلی حس خوبیه بچت شبیهت ...

ای جان ملکا جان واقعیتش من زیاد به چهره شون فکر نمیکردم بیشتر دوست داشتم زیرک و باهوش باشن اما واقعا فکر نمیکردم انقدر متفاوت بشن هر دو زیبا حداقل از دید مادرانه من اما با کلی تفاوت😂😂

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اولش پسر من بود، ولى نمى فهمم چه اتفاقى افتاد كه صورت و اندام و اخلاقش مثل پدرش شد، مثل دو نيمه سيب. ...

اشکال نداره هنوزم پسرته😂😍

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***