2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم امسالم میره اگه کسی حاضره نرگس من رو نگهداره بگه منم برم🙄

نرگس جونم ببر خب، سختی راحت میشه تو این راه

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸

نمیدونم چی بگم...فکر میکردم امسال ب خاطر تنشی ک بین عراق و ایران ب وجود اومده کسی نره...عراقیا دیگه دلشون نمیخواد ما بریم مملکتشون

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
من پارسال قصد کردم برم ولی اونموقع لب مرز زایمانم میترسم برم اونجا زایمان کنم

نی نی ت کربلایی میشه 😍

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
پیاده از کجا تا کجا میرن؟ پاها ورم نمیکنه؟ پای پیاده ثواب داره؟ شب کجا میمونن؟

پیاده از نجف میرن کربلا. اگه خسته شدی فک کنم ماشین هست ک ببرن

منم خیلی دوس دارم برم.پارسال اولین بار رفتم حالا اسم کربلا میاد اشک تو چشام جمع میشه کاش امسالم برم. ...

ادم تا وقتی نره نمیدونه چیه

الانم هر جی بگن عراق فلانه 

بازم یه کششی هس که نمیشه نرفت

اگر خدا بخواد و امام حسین بطلبه شوهرم گفته منو هم میبره، تو رو خدا دعا کنین بشه😔دلم خیلی کربلا میخواد

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
منم خیلی دوس دارم برم.پارسال اولین بار رفتم حالا اسم کربلا میاد اشک تو چشام جمع میشه کاش امسالم برم. ...

ان شاالله امسالم آقـــــــــــــا بطلبه

هر سال با بغضی گرفته از اقا امام حسین گلگی میکنم که کی من زایرت باشم و پیاده روی اربعین قسمتم بشه امسال هم شد و من باز هم همچنان در غربت دست به دعا گرفتم که اقا امام حسین بطلبه 😢😭 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن